Earth Hour 2015 la Sighisoara

Earth Hour 2015 la Sighisoara
Earth Hour 2015 la Sighisoara

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Municipiul Sighisoara raspunde solidar eforturilor pentru un mediu mai sanatos, programand pentru 28 martie 2015 mai multe actiuni care sa marcheze Earth Hour 2015.

In colaborare cu Muzeul de Istorie si cu contributia unitatilor de invatamant si a cetatenilor orasului, in 28 martie in Cetatea Sighisoara vor avea loc mai multe manifestari menite sa marcheze Ora Pamantului, dupa urmatorul program:

09:00-13:00 – actiuni de ecologizare in cartierele Sighisoarei, in apropierea unitatilor de invatamant.

20:30-21:30 – intalnire in fata Turnului cu Ceas cu lumanari pastila in borcane de sticla; intreruperea iluminatului architectural in Cetatea Sighisoara; concert sustinut de Fanfara Municipiului Sighisoara si parada tinutelor realizate din materiale reciclabile.

21:30 – deplasare pe traseul: Primarie, Biserica Manastirii, strada Cositorarilor, strada Scolii, Piata Cetatii; construirea Globului Pamantesc si inchidere a Orei Pamantului 2015 realizata de catre Tobosarul Cetatii.

“Personal ii invit pe sighisoreni sa se implice activ in aceste manifestari pe care Primaria impreuna cu Muzeul de Istorie le organizeaza la Sighisoara la sfarsitul lunii martie. Actiunea are rolul de a aduce oameni cu valori si interese similare impreuna si de a promova cauza de protejare a mediului. Sighisorenii se pot exprima in aceasta directie odata cu cetatenii ai oraselor din intreaga lume, prin participarea la manifestarile pregatite pentru Earth Hour 2015 in Cetatea Sighisoara in 28 martie!”

Viceprimar,

Dan Eugen BÂNDEA

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente