Eco de la Sony

0
332

Sony a lansat noua serie de televizoare Bravia WE5 consumul de energie diminuandu-se cu 20-30% fata de gama lansata anul trecut. Disponibila in doua variante de diagonale (40 inci, 46 inci), noua serie reprezinta, la momentul actual, una dintre cele mai ecologice televizoare HD.
televizoare bravia
„Pentru prima data disponibil la televizoarele Sony Bravia, senzorul pentru detectarea prezentei este capabil sa identifice caldura umana si miscarile din perimetrul apropiat al ecranului. In cazul in care utilizatorul paraseste camera pentru un timp scurt – in timpul pauzelor de publicitate, de exemplu – senzorul activeaza modul economic „picture off”, fara afisarea imaginii, insa cu sonorul pornit. Imaginea va fi reafisata in momentul intoarcerii utilizatorului in camera. In cazul in care senzorul nu detecteaza nicio miscare – atunci cand utilizatorul adoarme in fata ecranului – televizorul va intra in modul standby dupa 30 minute”, se arata intr-un comunicat al companiei.
De asemenea, ecranul LCD Full HD 1080p este completat de noul procesor de imagine BRAVIA Engine 3 care corecteaza, filtreaza si optimizeaza calitatea imaginii pentru a reduce zgomotul de imagine, simultan cu redarea unui contrast si a unei game de nuante bune. „Tehnologia Motionflow 100Hz, alaturi de actiunea tehnologiei IB Reduction (Image Blur Reduction), dubleaza numarul de cadre pe secunda afisat pentru o reproducere mai fidela a miscarii de pe ecran”, se mai spune in document.

Sursa: Ziua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.