Eco-Rom Ambalaje, argint la International Business Awards

Eco-Rom Ambalaje, argint la International Business Awards
Eco-Rom Ambalaje, argint la International Business Awards

Proiectul educational Laboratorul Verde al Reciclarii, recunoscut din nou la nivel international

Eco-Rom Ambalaje se bucura de o noua reusita la nivel international – medalia de argint sau Silver Stevie Award® in cadrul prestigioasei competitii de comunicare International Business AwardsSM pentru proiectul educational Laboratorul Verde al Reciclarii. Castigatorii au fost selectati de peste 250 de jurati cu pozitii de conducere din intreaga lume.

Editia acestui an a reunit peste 3.300 de nominalizari inscrise in diversele categorii deschise competitiei. Proiectul Laboratorul Verde al Reciclarii a fost nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Sociala al anului in Europa.

„Ne onoreaza atentia internationala pe care a primit-o proiectul nostru, cu atat mai mult cu cat rezultatele programului si-au spus cuvantul in special pe plan local. O investitie continua in educarea tinerei generatii pe probleme de mediu este un demers necesar in Romania, care se va materializa in dobandirea si dezvoltarea unui comportamentului civic proactiv”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Relatii Publice si Comunicare Eco-Rom Ambalaje.

International Business AwardsSM este o competitie de top in industria business la nivel mondial. Anul acesta, IBA a primit nominalizari din peste 50 de tari si teritorii din intreaga lume, deschise tuturor persoanelor fizice si organizatiilor mari sau mici, din sectorul public sau privat, profit sau non-profit.

Proiectul national Laboratorul Verde al Reciclarii a fost lansat in septembrie 2012 in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice. Pe parcursul unui an scolar, Caravana a ajuns in peste 20 de orase din tara, implicand peste 10.000 de elevi de clasa a III-a.

La doar un an de la lansare, Laboratorul Verde al Reciclarii a castigat doua premii de referinta, primul dintre acestea fiind Medalia de Aur pentru Excelenta la categoria Companii Mici si Mijlocii in cadrul European CSR Awards.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente