Eco Weekend la Green Dental

0
395
Eco Weekend la Green Dental
Eco Weekend la Green Dental
Eco Weekend la Green Dental
Eco Weekend la Green Dental

Green Dental -singura clinica de medicina dentara din Romania care promoveaza conceptul de „stomatologie verde”- a organizat Sambata, 13 Noiembrie, prima editie a evenimentului „Eco Weekend la Green Dental”, actiune menita sa ofere publicului o perspectiva asupra posibilitatii de a fi eco prin intermediul stomatologiei.

Portile clinicii Green Dental au fost deschise Sambata intre orele 10 si 16 tuturor celor care au venit cu bicicleta, patinele cu rotile sau trotineta. Acestia au beneficiat gratuit de o consultatie complexa, de sfaturi privind modul de intretinere a igienei dentare tinand cont de principiile ecologiei si de o sedinta completa de profilaxie.

Actiunea face parte dintr-un sir de evenimente care se vor desfasura constant in fiecare Sambata incepand cu primava anului viitor si care vor oferi oricui posibilitatea de a afla cat de importanta este grija pentru mediul inconjurator si cum putem impiedica degradarea acestuia cu ajutorul stomatologiei minim invazive si a preventiei.

„Una dintre principalele valori pe care ne bazam este grija pentru mediul inconjurator. Consideram ca putem sa ne aducem aportul la salvarea acestuia si ca, fiind singura clinica din Romania ce sustine conceptul „stomatologiei verzi”, suntem responsabili de educarea oamenilor in aceasta directie.” dr. Oana Taban, Managing partner Green Dental.

Evenimentul a fost unul de succes, confirmand in acest fel faptul ca tot mai multe persoane constientizeaza importanta actiunilor individuale de protejare a mediului inconjurator. Actiunea va fi reluata periodic, incepand cu luna Martie, 2011.

In ultimul timp un numar tot mai mare de clinici stomatologice din intreaga lume a adoptat conceptul eco, punand inca o data in evidenta importanta actiunilor colective de salvare a planetei. Asociatia Stomatologiei Eco (EDA) are in prezent peste 500 de membri in 15 tari.

Despre Green Dental

Green Dental este singura clinica de medicina dentara din tara noastra care promoveaza conceptul „stomatologiei verzi”, bazat pe preventie, minim interventie, utilizarea materialelor reciclabile, a produselor biodegradabile etc.

Green Dental face parte din grupul de clinici stomatologice DENT ESTET -lider de peste 11 ani pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania- si a fost creata in parteneriat cu clinica Velvet Dental. Cu medici specializati in ramuri distincte ale stomatologiei, tehnologie performanta si tehnici moderne de tratament, clinica ofera pacientilor solutii optime pentru problemele lor dentare, protejand totodata mediul inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.