Partidul Verde si Miscarea Verzilor ar putea fuziona si primi colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Partidul Verde si Miscarea Verzilor ar putea fuziona si primi colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Atat Partidul Verde, cat si Miscarea Verzilor – Democrati Agrarieni vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sambata, surse din cadrul Miscarii Verzilor.

„Discutiile inca nu s-au finalizat. Urmeaza sa stabilim si numarul de locuri care ne va fi acordat la aceste alegeri. Locurile noastre vin din partea PSD. Este important faptul ca de 16 ani, Parlamentul nu a mai avut politicieni ecologisti”, au sustinut pentru NewsIn sursele citate.

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, si presedintele Miscarii Verzilor – Democrati Agrarieni, Remus Cernea, au participat, vineri si sambata, la Murighiol, la discutiile USL privind strategia electorala a aliantei si atribuirea colegiilor, se arata intr-un comunicat de presa remis NewsIn.

Potrivit sursei citate, cele doua partide PV si MV – DA au convenit asupra unui calendar de fuziune. „Cu aceasta ocazie, cele doua partide verzi au convenit asupra unui calendar de fuziune. Prezenta verzilor alaturi de USL va aduce in prim-planul politicilor publice ideile si principiile Verzilor Europeni, de care tara noastra are nevoie. Accederea verzilor in Parlamentul Romaniei va completa un segment nereprezentat politic pana acum, al celor ce doresc un mediu curat si protejat si o dezvoltare economica pe principii sustenabile”, se mai mentioneaza in comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *