Targul National al Mierii 2012

0
664
De ce rezistă mierea câteva mii de ani fără să se strice? Cercetătorii au descifrat secretul
Targul National al Mierii 2012

In perioada 14-16 septembrie 2012 se desfasoara pe platforma apicola de la Baneasa–Bucuresti editia a 7-a a Targului National al Mierii , organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Cea de-a 7-a editie a Targului National al Mierii se doreste a fi un eveniment important care sa vina in sprijinul consumatorilor de produse apicole in contextul constientizarii importantei produselor apicole pentru sanatate si alimentatie echilibrata.
Acest eveniment se va desfasura in bulevardul Ficusului 42, pe platforma apicola Baneasa, in incinta Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultura unde vor participa cca 90 de expozanti – producatori si procesatori de miere si alte produse apicole, dar si producatori de echipamente apicole.
Ca si pana acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producatori primari, dar si firme specializate in conditionarea produselor apicole si realizarea unei game diversificate de preparate pe baza de produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.
Si la aceasta editie vom continua parteneriatul cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Compartimentul de Agricultura Ecologica, pentru a promova produsele apicole ecologice, avand in vedere cererea tot mai mare de astfel de produse atat pe piata interna cat si pe cea externa.

Pentru a veni si in sprijinul apicultorilor, la targ se vor putea gasi produse pentru nutritia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, carti de specialitate, dar si alte materiale utile pentru practicarea unei apiculturi performante.

Tinand cont ca evenimentul se petrece la venirea toamnei cand e bine sa ne pregatim camara pentru sezonul rece cu miere de albine dar si alte produse apicole speram ca aceasta editie sa vina in sprijinul tuturor bucurestenilor si nu numai.
Prin consumul de produse apicole cu rol nutritiv si terapeutic pe care le ofera stupul nu facem altceva decat sa fim mai plini de energie, mai sanatosi si mai aproape de natura!
Program targ ”Click! Pofta buna” / 15-16 septembrie 2012

La Editia a 7-a a Targului National al mierii revista Click Pofta Buna! asteapta toti bucurestenii si pe cei ce trec pragul tagului din bulevardul Ficusului 42, sambata 15 septembrie si duminica 16 septembrie, la o intalnire cu Mariana, care va face demonstratii de gatit “Melcisori cu miere si nuca” , “Prajitura cu dovleac” si “Placinta cu mere si prune” realizate cu miere. Iar daca sunteti cunoscatori sau doriti sa castigati un borcan de miere oferit de membrii Asociatiei Crescatorilor de Albine, va invitam sambata si duminica la concurs “Recunoaste tipul de miere” .

Sambata, 15 septembrie

10.00 – Mariana va face demonstratie de gatit “Melcisori cu miere si nuca”
11.30- Inscriere la concurs “Recunoaste tipul de miere”
12.00 – Concurs ” Recunoaste tipul de miere”
12.00 – Mariana va face demonstratie de gatit “Prajitura cu dovleac”
Duminica, 16 septembrie

10.00 – Mariana va face demonstratie de gatit “Placinta cu mere si prune”
11.30- Inscriere la concurs ” Recunoaste tipul de miere”
12.00 – Concurs ” Recunoaste tipul de miere”
12.00 – Mariana va face demonstratie de gatit “Papanasi cu miere”
Va asteptam cu drag !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.