Ecologistii ii solicita lui Michael Jackson sa nu foloseasca elefanti si pantere in turneul sau

0
524

Ecologistii ii solicita lui Michael Jackson sa nu foloseasca elefanti si pantere in turneul sau de reintoarcere „This is it”, din Marea Britanie.
michael jackson
Organizatiile de protectia animalelor indeamna la boicotul celor 50 de concerte daca Michael Jackson nu renunta sa-si faca intrarea pe un elefant si sa aiba pantere pe scena, prinse cu lanturi de aur.

Cantaretul spera sa angajeze si 100 de luptatori masai pentru spectacolele din iulie.

„El spera sa aiba cel mai mare spectacol dintotdeauna. Pentru sectiunea jungla, vrea sa calareasca un elefant, si sa stea langa pantere. Papagali si alte pasari o sa zboare in spatele lui. Daca totul merge conform planului, va arata incredibil”, a declarat o sursa, informeaza The Telegraph.

Societatea pentru protectia animalelor captive ii cere insa lui Michael sa nu foloseasca animalele in turneul sau.

„Exploatarea animalelor in acest fel apartine trecutului si nu este ceva pe care un om ca Michael Jackson ar trebui sa-l faca. Va fi ca un numar de circ, o practica la care se opun toti britanicii, si il rugam sa nu strice show-ul folosind animale”, a declarat directorul societatii.

Organizatia roaga si conducerea salii de concerte 02 Arena din Londra, unde va concerta Michael, sa nu accepte folosirea animalelor.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.