EcoMagazin iti recomanda 6 filme documentare ecologice!

  3
  941

  The 11th Hour1.Ceasul al 11-lea – Leonardo DiCaprio a scris, produs si narat „The 11th Hour”, in traducere Ceasul al 11-lea , un documentar prin care a reaprins discutiile despre salvarea Planetei, la un an distanta de filmul lui Al Gore, „An Inconvenient Truth”. Din dorinta de a face economie de pelicula, documentarul nu va putea fi vazut in salile de cinema din Europa, fiind disponibil pe Internet, la cerere. Zeci de specialisti defileaza prin fata telespectatorilor, oprindu-se asupra problemelor cu care se confrunta mediul, incercand sa determine cauze si sa propuna si solutii. Urmareste-l online chiar acum!

  Viitorul Alimentatiei2. Viitorul Alimentatiei, in engleza „The future of Food”, este o investigatie minutioasa despre adevarurile deranjante din spatele alimentelor neetichetate si modificate genetic care au navalit in magazine in ultimele decenii. Filmul da voce fermierilor care au au fost afectati de aceste thnologii. Implicatiile asupra sanatatii oamenilor, politicile guvernamentale si globalizarea fac toate parte dn multele motive pentru care opinia omenirea este alarmata de folosirea culturilor de plante modificate genetic si introducerea acestora in alimentatia noastra.Urmareste-l online chiar acum!

  Pamantenii3. Earthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj desprecruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, … all – imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii „furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.Urmareste-l online chiar acum!

  Intunecarea Globala4. Intunecarea globala, in engleza „Global Dimming”, este un termen mai putin cunoscut decat incalzirea globala, dar asta nu inseamna ca este mai putin periculos. Fenomenul este creat de reducerea graduala a cantitatii de lumina care ajunge la suprafata Pamantului, observata de-a lungul catorva decade, de cand au inceput masuratorile sistematice in anii „50. Se crede ca se datoreaza cresterii numarului de particule poluante (fum, praf etc) eliberate in atmosfera prin activitati umane. Efectul variaza de la o locatie la alta, dar global cantitatea de lumina care atinge suprafata Pamantului a scazut cu 4% intre 1960 si 1990. Intunecarea globala creeaza un efect de racire asupra Pamantului care ar fi putut masca partial efectul de sera si al incalzirii globale. Acest lucru il face deosebit de periculos.Urmareste-l online chiar acum!

  Anti-Consumerism5. Terorizati pentru a fi consumatori (SURPLUS – Terrorized Into Beeing Consumers 2003)- este evident pentru toata lumea ca traim intr-o societate de consum, iar noi suntem, prin excelenta, niste mari consumatori. In goana lor nemsurata dupa profit ofertanitii uita sa mai fie si oameni.Urmareste-l online chiar acum!

  Anti-Consumerism6. Cine a omorat masina electrica? („Who Killed The Electric Car?”) este cronica de baza a primei masini electrice, EV 1, care a fost lansata in 1996 si a fost scoasa de pe piata in 2003. Filmul pune intr-o lumina conspiratorie evenimentele din jurul General Motors si a masinii sale electrice, aratand cu degetul spre administratia Bush, companiile auto si industria uleiurilor.Urmareste-l online chiar acum!

  Simti ca ai ceva de spus?
  Publica-ti mesajul online, opinia ta sau un articol ecologic si vei primi cadou produse ecologice din partea sponsorilor nostri! EcoMagazin si Naturalist.ro premiaza cu aproape 2.500 de Euro cele mai bune contributii aduse cauzei ecologice prin informarea, educarea si constientizarea publicului.
  Afla cum poti primi si tu un cadou la adresa: www.naturalist.ro/concurs/ro

  Vrei sa vezi mai multe documentare? Vrei ca si altii sa le vada si sa ia atitudine?
  Daca ai un blog sau o pagina web personala te rugam sa iei in considerare promovarea unuia dintre documentare pe blogul tau. Copiaza codul HTML al documentarului dorit si pune-l in pagina ta. In functie de marimea spatiului in care este adaugat aveti la dispozitie 4 dimensiuni. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ne contactati.

  The 11th Hour

  The 11th Hour
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  Intunecarea Globala

  Intunecarea Globala
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  Viitorul Alimentatiei

  Viitorul Alimentatiei
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  Pamantenii

  Pamantenii
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  Anti Consumerism

  Anti Consumerism
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  Masina Electrica

  Masina Electrica
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  150X150 
  180X180 
  200X200 

  EcoMagazin Logo

  Magazin de ecologie
  Cod HTML pentru Bannere

  125X125 
  130X130 
  180X180 
  220X220 

  Stirile EcoMagazin

  Eco Widget - Afiseaza ultimele stiri EcoMagazin pe site-ul tau

  Pentru a afisa ultimele 5 stiri EcoMagazin inserati in site-ul dvs. urmatoarul script:

  Inlocuiti cifra 5 din script pentru a schimba numarul de articole afisate pe site-ul dvs..

  Copiaza:

  Sau puteti afisa doar stirile uneia dintre categoriile EcoMagazin, detalii aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.