Castiga cu Naturalist! – Cadouri ecologice in valoare de 2.500 Euro!

concurs-naturalist200x200.gif

Naturalist premiaza cele mai bune contributii aduse cauzei ecologice prin informarea, educarea si constientizarea publicului.
Una din numeroasele metode de a realiza acest lucru este sa recomanzi si sa comentezi pe blogul personal unul dintre documentarele urmatoare.
Alternativ, daca nu ai un blog sau o pagina personala, poti publica mesajul tau pe platforma de EcoBlogging www.ecosapiens.ro sau www.ecomagazin.ro.

Cum poti participa?

Scrie unul sau mai multe eseuri/opinii/mesaje/articole despre natura si ecologie si inscrie-le in Naturalist prin butonul „Propune articol” aflat in partea dreapta sus, apoi urmeaza instructiunile.

Articolele pot contine ganduri personale, idei originale si inovative in domeniul protectiei mediului, articolele cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizeaza si indeamna la actiune.

Iata cateva variante pentru a-ti pubica mesajul….

1. Direct pe website-ul Naturalist.ro, mai intai sa iti creezi un cont aici, iar apoi prin butonul „Propune articol” iti publici cuvintele. In prima faza ti se va cere un URL (link),
daca nu ai articolul publicat deja pe blogul personal atunci apesi „Continua” si vei putea publica articolul pentru prima data pe website-ul Naturalist.

2. Pe www.ecomagazin.ro, folosind aceste instructiuni pentru crearea contului si scrierea articolelor.
EcoMagazin este unul din cele mai vizitate website-uri de ecologie din Romania.

3. Pe www.ecosapiens.ro, creand un blog personal. Vei avea avantajul unei comunitati si o adresa personala nume.ecosapiens.ro la dispozitie pentru a crea un jurnal ecologic/naturist. Daca iti doresti sa devi membru Ecosapiens te poti inregistra aici.

4. Pe blogul personal, daca ai unul, poate chiar intr-o categorie dedicata „Natura si Ecologie ” avand avantajul ca articolele publicate in aceasta categorie
dedicata pot fi adaugate automat in Naturalist. La inceputul sau sfarsitul articolului te rugam sa mentionezi faptul ca acesta este inscris in concursul Naturalist si sa oferi vizitatorului link catre pagina de votare corespunzatoare articolului tau pe Naturalist.
Blogurile pe platforma WordPress pot instala pluginul Wp-Naturalist care ofera vizitatorilor posibilitatea de a vota articolele
chiar de pe blog. Posibilitatile de utilizare si configurare fac acest plugin potrivit atat pentru cei care vor sa inscrie 1-2 articole in concurs cat si pentru cei care scriu sustinut pe
teme ecologice si au categorii dedicate pentru aceasta.

5. Trimite articolul pe adresa de email [email protected] cu mentiunea „pentru Naturalist” impreuna cu datele peronale (nume, telefon, adresa) si ne vom ocupa noi de publicarea articolului.

Atentie! Pentru a participa la campania „Educ si informez in mediul meu inconjurator” cu un articol acesta trebuie inscris in pe website-ul Naturalist si sa primeasca minim 5 voturi din partea membrilor pana la sfarsitul perioadei de inscriere.

Premii – Cadouri ecologice in valoare de 2.500 euro!

Naturalist premiaza cele mai bune contributii aduse in educarea si informarea publicului prin articole si eseuri de mediu,
castigatorii isi vor putea alege , rand pe rand, in ordinea clasamentului, cate un premiu din urmatoarele oferite de sponsorii Naturalist.
Premiile acestei editii sunt in totalitate compuse din produse ecologice, va rugam sa vizitati website-urile sponsorilor pentru mai multe
detalii despre oferta acestora. Nu uitati! Cea mai mai eficienta cale de a proteja Natura este sa devenim consumatori responsabili.

Solartec – www.solartec.ro
Dusul solar Suntherm, un produs Elvetian de o calitate deosebita, usor de instalat, pretios atat in design cat si in prelucrare sau aternativ o lampa solara de dimensiuni medii EcoLights/Austria, firma care ilumineaza cu produsele lor sate intregi in Austria, Germania sau Elvetia, Silverstar este Rolls Royce-ul lampilor solare.
Solartec
Valoarea dusului solar este de 475,50 EUR plus TVA
Valoarea  lampei solare Silverstar 350 (Silverstar I&II) – 460 (Silverstar III) EUR plus TVA.

Styx Naturcosmetic – www.styx.ro
2 pachete „Karmasutra”, care contin un ulei de masaj si un spumant de baie.
2 pachete „Ingrijire corporala”, contin o crema de corp cu unt de shea si o crema de corp cu unt de cacao.
Styx

Naturalpaint – www.naturalpaint.ro
1 voucher de cumparaturi (vopsele si materiale de constructii ecologice) in valoare de 100 Euro, pentru produsele comercializate pe site
1 participare gratuita pentru o persoana la seminarul „Tadelakt” din Bucuresti in perioada 30-31 ianuarie 2009

Naturalpaint

Carpat Energy – www.carpatenergy.ro
1 incarcator cu dinam pentru telefon mobil.
1 lanterna cu dinam (DT 520)
Carpatenergy

Leacul – www.leacul.ro
1 pachet de produse ecologice in valoare de 200 RON

Est Import – www.estimport.ro
1 pachet de produse vegetariene ecologice care contine un pateu din drojdie, un pateu din soia,
un pasta din seminte de floarea soareluim, un suc din fructe presate fara adaus,
schnitele de soia semipreparat, un sos vegetarian, o maioneza fara ou, trei mostre de praf de supa 100% natural

produse ecologice

Piata Deseurilor – www.piata-deseurilor.ro
1000 de saci menajeri de 80 – 100 litri – Portalul de afaceri www.piata-deseurilor.ro este locul in care gasesti solutia deseurilor tale!
Generatori, reciclatori, cereri si oferte pentru deseuri cat si legislatia deseurilor.
Piata Deseurilor

Dacris – www.dacris.net

10 cosuri cu produse ecologice pentru biroul tau: un top de hartie Xerox Recycled, plicuri din hartie reciclata Era Pure, instrumente de scris Pilot BegreeN. Pilot BegreeN este prima gama de instrumente de scris din lume, realizata din materii prime reciclate in proportie de cel putin 65%. Produsele au aceeasi calitate si acelasi pret ca si produsele traditionale. Mai multe in catalogul online.
Dacris

Canah – www.canah-shop.ro
6 pachete Canah care contin un ulei de canepa Canah, un flacon capsule si o punga de seminte decorticate, toate intr-o sacosa de bumbac negra cu logo Canah.
Canah

OrganikShop – www.organikshop.ro

Un cos de produse cosmetice Bio cu ulei de Rosa Mosqueta, marca Italchile, compus din: Gel demachiant, Gomaj bland, Elicrisia jeunesse – primele riduri, Tineretea mainilor – Crema anti-age pentru maini, Cicabalsam – calmant si cicatrizant, Elicrisia Relax – gel picioare usoare, Crema de corp.
Organikshop

Rangali – www.rangali.ro
1 pachet produse de machiaj NVEY ECO in valoare de 332 RON. Fard de obraz 951, Luciu buze Seduce Me, Pudra compacta bronzanta, Paleta fard ochi no.1
Rangali

Bionaturalshop.ro – www.bionaturalshop.ro
1 cos de produse ecologice in valoare de 250 Ron . Bionaturalshop.ro

Bionaturalshop

Eurowin Consulting  www.eurowin.criosweb.ro
1 pachet de 10 produse din ciocolata BIO Produsele de BIO Ciocolata VIVANI oferite de firma EUROWIN pe care le puteti gasi intr-unul dintre cele 4 magazine DELICATERIA (Dorobanti, Eminescu, Feeria, Herastrau).
Ciocolata Bio

ROMSIR – www.energie-verde.ro
1 rucsac solar
Energie Verde

Durata de desfasurare a concursului

1 decembrie – 30 februarie*

Cum sunt alesi castigatorii ?

La sfarsitul perioadei de inscriere articolele castigatoare vor fi sortate si trimise unui juriu format din reprezentanti ai:

Alegerea castigatorilor va tine cont de contributiile aduse in educarea si informarea publicului prin articole si eseuri de mediu:

1. Vom tine cont atat de numarul de artiocole inscrise cat si de calitatea acestora!
2. Vom tine seama de voturile publicului cat si de votul juriului!
Prima conditie este ca un articol sa aiba cel putin 5 voturi din partea utilizatorilor inregistrati ai website-ului Naturalist

Reguli pentru buna desfasurare a concursului

– Nu aveti voie sa participati cu articole preluate sau plagiate, ele trebuie sa aiba o contributie personala insemnata.

– Documentarile si sintezele cu mentionarea surselor sunt acceptate, chiar recomandate, contributia autorului articolului urmand a fi apreciata de juriu.

– Articole care nu indeplinesc conditiile de mai sus sunt descalificate, iar utilizatorul in cauza nu mai poate participa cu alte materiale.

– Pot fi inscrise in concurs doar articolele publicate pe internet dupa data de 1 decembrie, articolele inscrise in concurs sunt verificate inainte de publicare

– Ideile originale, articolele cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizeaza si indeamna la actiune sunt recomandate.

– O persoana poate inscrie mai multe articole in concurs pentru a avea mai multe sanse de castig, dar va primi maxim un premiu, pentru toata contributia adusa, numarul de articole inscrise fiind un criteriu de alegere a castigatorilor.]


*Naturalist isi rezerva dreptul de a prelungi perioada de inscriere si de a lua alte masuri necesare pentru a corecta valoarea articolelor inscrise si efectul final al concursului.

Spread The Word! – Afiseaza bannerele concursului pe blogul/site-ul tau

Concurs   Cod HTML:
Concurs   Cod HTML:
Concurs   Cod HTML:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *