eCOOLogizarea studentilor

  0
  280

  EcoAssist incepe cu pixu”. Daca esti tare-n cerebel, fa o campanie ecologista pentru proiectul studentesc EcoAssist.

  Strange-ti o echipa de maximum 5 membri, dati-va un nume si faceti un logo. Informatiile astea, alaturi de datele fiecarui membru (nume, varsta, telefon, 90-60-90-urile) vor fi puse intr-un document, alaturi de descrieriea campaniei. Nu e musai ca membrii sa fie studenti, dar e musai sa fie creativi. Organizatorii isi rezerva dreptul de a cere CNP-urile daca miros vreun copy&paste in propunerile creative.

  Noi va asiguram ca propunerea castigatoare se face pe bune, punem logo-ul echipei pe toate materialele, dam recomandari si diplome de creatori ecologisti membrilor echipei, invitatii la evenimentele EcoAssist si un premiu de 1.500 RON pentru intreaga echipa.

  Intrati pe pagina concurs ecologist, descarcati materialele si apucati-va de lucru! Termenul limita de trimitere a campaniei este 20 decembrie 2007 (ora 20:00). Castigatorii vor fi anuntati pe 4 ianuarie, pe blog. Ii rugam insistent sa iasa din mahmureala intrucat de pe 5 ianuarie 2008 ne apucam, cu ei cu tot, de executia campaniei. 😉

  Bafta!

  Sursa: EcoAssist

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.