EcoXtrem Teambuilding

Echipa EcoXtrem Teambuilding este o echipa tanara, cu o viziune inovatoare si dinamica asupra procesului de teambuilding. In cadrul evenimentelor organizate de-a lungul timpului am lucrat cu echipe aflate in diverse stadii de dezvoltare si coeziune, adaptand de fiecare data programele noastre cerintelor acestora. Prin activitatea noastra promovam modalitati originale de a lucra in echipa si punem accent pe latura creativa, dinamica si inedita a programelor propuse.

Vrem si putem sa oferim mai mult companiei dumneavoastra, intrucat coordonatele dupa care ne ghidam sunt profesionalismul si entuziasmul. Manifestam un interes deosebit fata de particularitatile fiecarui eveniment, punand accent pe detalii si pe alegerea conceptelor de teambuilding corespunzatoare fiecarei echipe in parte.

Paintball oriunde in tara
Pentru cei pasionati de elaborarea unor strategii si de “vanarea” adversarului, un joc de paintball le ofera posibilitatea de a-si dovedi maiestria in a anticipa miscarile echipei adverse si de a-si aduce la indeplinire propriul plan. Adaptabilitatea, intuitia si rapiditatea sunt esentiale, intrucat neprevazutul este un element cheie al oricarei confruntari de acest gen.
EcoXtrem Teambuilding va invita sa va testati strategiile si sa va faceti propriile reguli in cadrul multiplelor scenarii puse la dispozitie de echipa noastra. Organizam jocuri cu tematici diverse oriunde in tara.

Park Advenure – un circuti dinamic si atractiv
Park Adventure reprezinta un circuit cu trasee de corzi amplasate la diferite inaltimi : poduri si punti suspendate, scarite, plase din cordelina sau balansoare. Diversitatea probelor este limitata doar de creativitate, iar parcurgerea lor presupune curaj, indemanare si adapatabilitate.
Un circuit de Park Adventure este cu siguranta o provocare pentru oricine il strabate prin originalitatea probelor si ineditul situatiilor create. EcoXtrem Teambuilding pune la dispozitie tot echipamentul necesar instalarii si parcurgerii acestor trasee, precum si asistenta tehnica, pentru ca participantii sa traiasca o experienta unica in deplina siguranta. In plus, inovatia si dinamismul sunt elementele cheie ale oricarui circuit de Park Adventure oferit de echipa noastra.

Alpinsim ca modalitatea de consolidare a echipei
Tiroliana, catararea sau rapelul sunt activitati dinamice, al caror scop este managementul efectiv al riscurilor, fiind totodata maximizante ale satisfactiei pesonale. Pe langa asistenta oferita de EcoXtrem Teambuilding pe parcursul desfasurarii activitatilor si instruirea adecvata privind folosirea abilitatilor personale pentru a reduce riscurile, activitatile se concentreaza si pe dezvoltarea simtului practic si a aplicabilitatii cunostintelor dobandite: alegerea tehnicii potrivite intr-o situatie speciala si tranzitia rapida, dupa caz, de la o tehnica la alta.
Aceste activitati sunt oferite de EcoXtrem Teambuilding in cadrul programelor de teambuilding desfasurate in unele din cele mai spectaculoase locuri din Romania.

www.ecoxtrem-teambuilding.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente