Elevi din Timis premiati la un concurs despre deseurile menajere

Elevi din Timis premiati la un concurs despre deseurile menajere
Elevi din Timis premiati la un concurs despre deseurile menajere

Zeci de copii din Timis au realizat desene in cadrul unui concurs avand ca tema deseurile menajere. In cadrul proiectului „Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Timis”, implementat de Consiliul Judetean Timis s-a desfasurat, in perioada 17-19 decembrie 2013, o campanie de informare cu privire la managementul deseurilor in judet, avand ca grup tinta elevii claselor I-IV din 15 scoli din municipiul Timisoara. Copiii au fost informati prin mijloace adecvate varstei asupra importantei protejarii mediului. Totodata, a fost lansat concursul cu tema „Cum salvam natura de gunoaiele menajere ?”. Micutii concurenti au avut prilejul de a-si exprima propriile idei ecologiste printr-un desen, iar cei 45 de finalisti, cu cele mai reusite creatii, beneficiaza de expunerea lucrarilor lor la sediul Consiliului Judetean Timis si de premierea acestora.

Premiile au fost oferite copiilor vine si constau in: premiul intai – o bicicleta, premiul doi – o pereche de role si premiul trei – o trotineta. Toti ceilalti finalisti au primit mentiuni – cate un set de instrumente pentru desen/pictura.

Proiectul „Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Timis” este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente