Elevi premiati la un concurs national de proiecte de mediu

  0
  413
  Luna pădurii a implicat elevii şi profesorii bistriţeni în concursuri pe teme silvice şi ecologice
  Elevi premiati la un concurs national de proiecte de mediu

  Succes botosanean la un concurs national organizat de Ministerul Educatiei. In perioada 20-25 iulie, in tabara Muncel-Iasi s-a desfasurat faza nationala a concursului de proiecte de mediu, organizat de Ministerul Educatiei. La competitie au participat peste 160 de elevi din toata tara.

  La sectiunea gimnaziu, elevii din Botosani au primit medalia de bronz pentru proiectul „Efectele focurilor si ale depozitarii la intamplare a deseurilor asupra mediului”, prezentat de Andrei Miron si Alexandru Simion, (clasa a VII-a, Liceul „Nicolae Iorga”), coordonati de profesorul Gabriela Corduneanu.

  Tot cu medalii de bronz au fost recompensati si liceenii Ioana Corduneanu (clasa a X-a, Liceul Iorga) si Ionut Agheorghiesei (clasa a XI-a, Grupul Scolar „Dimitrie Negreanu”). Ei au prezentat proiectul „Monitorizarea ciufilor de padure (o specie de bufnite – n.r) in coloniile de iernare din municipiul Botosani”. Proiectul a fost coordonat de profesorul Constantin Corduneanu de la Grupul Scolar „Dimitrie Negreanu” si presedintele Asociatiei OPTIM. „Aceste proiecte s-au derulat pe parcursul mai multor ani, atat in padurea Rediu, cat si in municipiul Botosani, in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila OPTIM si reprezinta elementul de continuitate in abordarea practica a educatiei ecologice”, a declarat Constantin Corduneanu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.