Elevi premiati la un concurs national de proiecte de mediu

Elevi premiati la un concurs national de proiecte de mediu

Succes botosanean la un concurs national organizat de Ministerul Educatiei. In perioada 20-25 iulie, in tabara Muncel-Iasi s-a desfasurat faza nationala a concursului de proiecte de mediu, organizat de Ministerul Educatiei. La competitie au participat peste 160 de elevi din toata tara.

La sectiunea gimnaziu, elevii din Botosani au primit medalia de bronz pentru proiectul „Efectele focurilor si ale depozitarii la intamplare a deseurilor asupra mediului”, prezentat de Andrei Miron si Alexandru Simion, (clasa a VII-a, Liceul „Nicolae Iorga”), coordonati de profesorul Gabriela Corduneanu.

Tot cu medalii de bronz au fost recompensati si liceenii Ioana Corduneanu (clasa a X-a, Liceul Iorga) si Ionut Agheorghiesei (clasa a XI-a, Grupul Scolar „Dimitrie Negreanu”). Ei au prezentat proiectul „Monitorizarea ciufilor de padure (o specie de bufnite – n.r) in coloniile de iernare din municipiul Botosani”. Proiectul a fost coordonat de profesorul Constantin Corduneanu de la Grupul Scolar „Dimitrie Negreanu” si presedintele Asociatiei OPTIM. „Aceste proiecte s-au derulat pe parcursul mai multor ani, atat in padurea Rediu, cat si in municipiul Botosani, in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila OPTIM si reprezinta elementul de continuitate in abordarea practica a educatiei ecologice”, a declarat Constantin Corduneanu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente