Elevii care au colectat cele mai multe deseuri au fost premiati

110 tone de deseuri colectate de elevi in prima jumatate a anului si 20 de scoli implicate – acesta este bilantul unui proiect de educatie ecologica derulat in cinci orase din tara. Iar cei mai harnici si abili dintre participanti au fost premiati joi seara si au avut parte de un spactacol pe cinste.
colectare hartie
Proiectul a antrenat scoli si licee din Cluj, Bucuresti, Brasov, Galati si Iasi in colectarea selectiva a deseurilor electrice si electronice, hartie si plastic. Competitia a avut mai multe etape, iar la final s-au impartit premii in valoare totala de opt mii de euro.

“O competitie scolara in care i-am rugat pe elevi sa preia sarcina noastra, aceea de a promova colectarea deseurilor electronice”, a declarat Dragos Bucurenci, presedintele asociatiei MaiMultVerde.

“Pana la urma schimbarea mentalitatilor in bine la standardele europene, incepe pana la urma de la scoala. este clar ca elevii sunt in prima linie”, a precizat Valentin Negoita, presedinte EcoTic.

Proiectul de educatie ecologica si colectare selectiva a fost derulat in parteneriat de asociatiile EcoTic si MaiMultVerde.
Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente