Elevii clujeni, voluntari in actiuni ecologice

Elevii clujeni, voluntari in actiuni ecologice

Primaria Cluj-Napoca organizeaza cea de-a opta editiei a competitiei „Iubesc Clujul curat”, in cadrul careia se va stabili si un imn al evenimentului. De asemenea, mai multe zone verzi din oras vor fi curatate in urma unor actiuni ecologice.

Elevii clujeni sunt invitati sa isi exprime creativitatea in cadrul concursului „Iubesc Clujul curat”, care se lanseaza astazi, pe trei sectiuni: versuri-poezie, muzica si desen. Pana in data de 20 mai, elevii pot sa depuna creatiile lor pentru sectiunile dorite la camera 16 a Primariei clujene. Inntre 23 si 25 mai va avea loc jurizarea creatiilor participante, urmand ca pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului sa fie anuntati castigatorii. Cantecul castigator va deveni imnul evenimentului pana la editia urmatoare, sustin organizatorii.

De asemenea, incepand de astazi si pana in 15 mai vor avea loc mai multe activitati de voluntariat pentru curatenia unor zone verzi si de agrement din oras: Parcul Cetatuia, zona Faget – Manastur, zona Cartodrom – Detunata, Parcul Aurel Vlaicu – Marasti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *