Elevii indemnati spre „gandirea verde“

0
375
Elevii îndemna?i spre „gândirea verde“
Elevii indemnati spre „gandirea verde“
Elevii indemnati spre „gandirea verde“

Acest proiect este finantat de Fundatia pentru Partenetiat si MOL Romania prin programul  „Spatii verzi”, editia 2014. Acest program urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi publice. Proiectul „EcoTeh” vizeaza reabilitarea unei parti a parcului scolar exitent in incinta institutiei de invatamant, printr-o interventie neinvaziva asupra mediului inconjurator, cu materiale naturale, implicand activ elevi, parinti si comunitatea locala.

Activitatile ce se vor derula urmaresc: modernizarea parcului liceului; schimbarea valorilor si a modului de viata a celor 500 de elevi in sensul dobandirii respectului fata de natura; realizarea a 100 de pliante, 10 afise publicitare si a unui CD pentru prezentarea si promovarea proiectului; implicarea in proiect a eleviilor, a parintilor si a cadrelor didactice.
„Acest proiect isi propune sa finanteze achizitia de materiale necesare plantarii (material saditor – arbori si arbusti) si a mobilierului specific parcului (banci de lemn si pergole).  Intretinerea parcului va fi asigurata de grupul tinta – cei 500 elevi ai liceului, coordonati de cadre didactice, carora li se alatura parinti si membri ai comunitatii locale.Proiectul EcoTeh se desfasoara in perioada 16 aprilie – 20 iunie 2014 si are un buget total de 11.248 lei“ spune Andrei Szabo, presedintele Euroland Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.