Elevii satmareni vor crea machete ecologice la noul „Club al Tinerilor Eco-Modelisti”

  0
  575

  Elevi de la scoli si licee satmarene sunt asteptati sa se inscrie la Clubul Tinerilor Eco-Modelisti, un nou cerc educational pentru tinerii talentati, ecologisti, care vor sa recicleze si sa creeze in acelasi timp.

  Centrul Cultural G.M. Zamfirescu impreuna cu Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare au initiat o noua activitate, un nou program de petrecere a timpului liber al elevilor satmareni, sub forma unui club eco si in acelasi timp artistic, „Clubul Eco-Modelisti”.

  Acest nou program va avea ca activitati principale crearea de machete din materiale reciclabile, organizarea unor expozitii din creatiile tinerilor, organziarea unor dezbateri si dialoguri intelectuale, schimburi de experienta si multe altele.

  Majoritatea activitatilor „eco”, se vor desfasura la Complexul Ecologic „Casa Verde” din Gradina Romei.

  Scopul parteneriatului este de a sustine si coordona Clubul Tinerilor Eco-Modelisti, de a participa la educatia moral-civica si culturala a tinerilor care vor participa la activitatile clubului si, nu in ultimul rand, de a sprijini actiunile de educare si informare a publicului in vederea constientizarii protectiei mediului.

  Se pot inscrie elevi de la orice scoala generala sau liceu, conditiile de participare fiind ca acestia sa aiba imaginatie, vointa si indemanare practica. Taxa de membru pentru o luna este de 20 de lei, inscrierile desfasurandu-se de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 17.00, la sediul Centrului G.M.Zamfirescu, situat pe str. Alexandru Ioan Cuza nr 2, data limita fiind 30 noiembrie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.