Elixir pentru minte agera

0
562

O combinatie speciala de extracte din plante si fructe ecologice, elixirul „Fitonic Ginkgo si Rodie” stimuleaza intelectul.
elixir natural
Potrivit etichetei, acest elixir contine extract hidric din ginkgo biloba, ceai verde si ovaz verde, precum si suc obtinut prin presarea rodiilor, strugurilor rosii, piersicilor si merelor. Este foarte bogat in antioxidanti naturali si polifenoli, substante cu rol important in incetinirea procesului de imbatranire celulara si in stimularea functionarii sistemului nervos si a celui imunitar. De altfel, extractul de ginkgo biloba este apreciat de foarte mult timp pentru capacitatea de a imbunatati metabolismul celulelor nervoase si de a stimula memoria. Acest supliment alimentar nu contine alcool, adaos de zahar si conservanti chimici.
Atentie! Termenii ecologic, bio si organic desemneaza acelasi tip de produse, fara pesticide, coloranti sau conservanti toxici. „Organic” este folosit in special de popoarele de limba engleza, „bio” in mai multe tari europene, printre care Franta, Germania sau Austria, in timp ce Romania a adoptat termenul de „ecologic”.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.