L?mâia este de 10.000 de ori mai puternic? decât chimioterapia

Lamaia este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia

Specialisti de seama sustin ca romanii cunosteau lamaiul. Vechii egipteni considerau consumul de lamai sau bauturile pe baza de lamaie protector impotriva diverselor otravuri. Studiile recente au confirmat convingerea lor. In India, lamaia (fructul) este folosita in toata medicina traditionala. Lamaiul (Citrus limon) este un arbust din familia Rutaceae, nativ din Asia, considerat vesnic verde….

Citește mai departe

Catina, o comoara naturista

Cunoscuta drept unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, catina ajuta la regenerarea celulelor, grabind vindecarea. Este excelenta impotriva bolilor de piele, gripei si imbatranirii. Proprietatile catinei sunt cunoscute de sute de ani in intreaga lume. Regeneranta si prin excelenta ecologica, aceasta planta are radacini puternice care penetreaza solul pana la trei metri adancime, motiv…

Citește mai departe

Elixir pentru minte agera

O combinatie speciala de extracte din plante si fructe ecologice, elixirul „Fitonic Ginkgo si Rodie” stimuleaza intelectul. Potrivit etichetei, acest elixir contine extract hidric din ginkgo biloba, ceai verde si ovaz verde, precum si suc obtinut prin presarea rodiilor, strugurilor rosii, piersicilor si merelor. Este foarte bogat in antioxidanti naturali si polifenoli, substante cu rol…

Citește mai departe

Prajiturile tineretii fara batranete !

Batoane nutritionale anti-imbatranire? Pot acestea sa faca mai putin vizibila trecerea anilor asupra noastra? Daca ar fi sa ne luam dupa cele spuse de producatorul alimentelor, acestea chiar isi fac efectul. Batoanele contin 150% din doza zilnica recomandata de antioxidanti, din super-ingredientele care se gasesc in continutul batoanelor minune. Cateva dintre acestea sunt anumite tipuri…

Citește mai departe

Antioxidanti naturali

Este unanim recunoscut ca, dincolo de aspectele legate de genetica, o serie de maladii specifice civilizatiei contemporane isi are originea in calitatea actului alimentar, atit sub aspect cantitativ, cit mai ales din punct de vedere calitativ. Asa cum afirma in lucrarea de specialitate profesorul Segal, in „Alimente functionale” din 1999, politica nutritionala adoptata in diverse…

Citește mai departe

ALTERNATIVA

Antioxidantii si fibrele provenite din procesul de fabricare a vinului pot reprezenta o alternativa sanatoasa la antioxidantii sintetici care sint utilizati la mentinerea pe raft a carnii de peste, sugereaza un studiu realizat in Spania.

Citește mai departe