Prajiturile tineretii fara batranete !

0
429

Batoane nutritionale anti-imbatranire?
batoane proteice
Pot acestea sa faca mai putin vizibila trecerea anilor asupra noastra? Daca ar fi sa ne luam dupa cele spuse de producatorul alimentelor, acestea chiar isi fac efectul. Batoanele contin 150% din doza zilnica recomandata de antioxidanti, din super-ingredientele care se gasesc in continutul batoanelor minune. Cateva dintre acestea sunt anumite tipuri de mure, afine, struguri, migdale, fistic, ceai Jiaogulan dar si antioxidanti naturali cum ar fi C-ester si Omega 3,6 si 9. Toate aceste ingrediente ataca toti radicalii care afecteaza sanatatea celulelor din corpul nostru. Atent testate, batoanele au dovedit un extraordinar continut de 7.800 de unitati O.R.A.C. pe bucata. Cu alte cuvinte O.R.A.C. inseamna Capacitatea de Absortie a Radicalilor de Oxigen si este considerat testul standard din domeniul alimentar, in determinarea nivelului de antioxidanti din mancare si nutrienti. Matoda ORAC a fost dezvoltata de Institutul National de Imbatranire si de Departamentul Agriculturii din Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea batoanele minune se pare ca au si mici dezavantaje. Care sunt acestea ne spune in continuare unul dintre cei care a degustat acesta prajiturica baton. „Nu stiu daca aceste batoane sunt fantana tineretii, dar trebuie sa fiu sincer ….poate ca sunt ele bune pentru corp, dar gustul si felul in care arata nu sunt exceptionale. Ma asteptam la cu totul si cu totul alt gust mai ales de la <> atunci cand am testa-o. Nu sunt dezgustatoare, dar nu sunt produsele pentru care m-as da peste cap ca sa le mananc.

Am putea incheia acest articol intr-o nota mai optimista spunand ca indiferent de gustul acestor batoane se vor gasi temerari care vor aplica zicale baba la frumusete, rabda si vor devora produsul tineretii fara batranete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.