Vrei să devii vegan? Ce trebuie să ştii înainte să începi regimul
Ellen Degenerous si Olivia Steer militeaza pentru regimul vegan

Sarbatorile tocmai au trecut si cu totii simtim nevoie de o schimbare in alimentatie. Bucataria traditionala romaneasca este una plina de arome care mai de care mai imbietoare, dar care lasa urme negative asupra organismului. Tocmai de aceea, in aceasta perioada va sugeram un nou regim care face furori printre vedetele de la Hollywood dar si printre cele mioritice, si anume dieta vegan. Personalitati precum Madonna, Ellen Degenerous, Loredana sau Olivia Steer sustin ca regmul vegan le-a schimbat viata.

“Eu am imbratisat acest mod de viata in primul rand deoarece sunt constienta de suferinat acestor animale care sunt practic un produs de masa, carora li se administreaza diverse antibiotice pentru a creste mai repede si pentru a deveni hrana pentru noi. Eu nu sunt de acord cu ideea de a manca ceva crescut in acest fel. De cand am inceput acest regim pot spune ca sunt mai sanatoasa, ma simt mult mai bine si starile de nevozitate sunt tot mai rare. Nu mananc carne, branzeturi sau alte produse animale, le-am inlocuit cu hrana verde si eco iar acesta este regimul care ma avantajeaza cel mai mult.” a declarat celebra prezentatoare Ellen Degenerous

Si Olivia Steer este una dintre vedetele care militeaza pentru regimul vegan. Prezentatoarea tv a reusit sa transmita si membrilor familiei sale acest mod de viata. Olivia sustine ca dieta vegan previne imbatranirea si problemele de sanatate precum starile de ameteala, durerile de cap sau de sold.

“Marele avantaj al dietei raw-vegan este energia recastigata si entuziasmul de a face lucruri pentru care inainte trageam ingrozitor de mine ca sa le duc pana la capat. Adevarul e ca ma simt grozav, am tonusul de la 20 de ani, iar analizele arata ca am 15 ani”, a declarat prezentatoarea.

Iata o reteta pe care Olivia Steer a postat-o chiar pe blogul sau:

O tocanita de ciuperci. Ciupercutele, mici, tari, bine spalate, curatate si taiate in patru se fezandeaza pret de 30 de minute cu un amestec de ulei de masline extravirgin si miso/shoyu (pasta, respectiv sos de soia fermentat), doar pentru a fi pregatite apoi sufleteste pentru marea transmutare.

Dimpreuna cu un sos facut dintr-o cana de nuci caju rehidratate 2 ore, cremuite cu mixerul citeva minute, o legatura maricica de marar tocat si o ceapa mica cicalita marunt pe tocator, un catel-doi de usturoi zdrobit si un praf de sare, se desavirseste si devine incomparabila, inegalabila si inimitabila tocanita de ciuperci, pe care o ador.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here