Energia cristalelor si terapia cu pietre pretioase

cristaleTratamentul cu pietre pretioase, testat inca de la inceputul mileniului II, poate deveni o cale de vindecare respectata si bine documentata la inceputul mileniului III.

Cristaloterapia poate fi aplicata cu succes in coroborare cu procedeele medicinii moderne. Acum, datorita dezvoltarii rapide a tehnologiei, cristalele sunt folosite in scopul transmiterii si amplificarii energiilor in diverse modalitati. Specialistii spun ca energia cristalelor, avand o frecventa superioara celei biologice, inlatura durerile si vindeca multe boli aflate in stare incipienta. Tot cristalele pot neutraliza influenta negativa a grijilor, a angoaselor, simpla lor prezenta contribuind la deblocarea canalelor energetice vii, eliberand traseele vitale organismului uman.

Daca vrem sa incercam duritatea unui cristal, nu-l lovim in varf, pentru ca e cea mai importanta parte a acestuia
Daca vrem sa incercam duritatea unui cristal, …
Pietrele, cristalele si mineralele sunt folosite pentru efectele lor curative, protectoare si energizante. Altele sunt folosite in scopuri personale: pentru afaceri de succes, in mentinerea unor relatii armonioase si pentru redresarea financiara. Fireste, cristaloterapia nu este un substitut al medicinii traditionale.

Procedura aceasta intervine in sprijinul bolnavilor, grabind vindecarea corpului fizic, pentru ca actioneaza constient si la nivel energetic, mental si spiritual. Cristalele sunt, de fapt, punti de legatura intre vointa noastra si necesitatile corpului. Prin cristaloterapie „mandatam” cristalul sa actioneze asupra bolii, in speranta ca el va interveni intr-o maniera armonioasa asupra problemei.

Unii spun ca un cristal este doar un suport necesar cresterii procentului celor care se vin-de-ca asigurat prin efectul pla-cebo. Adica cel putin 33% din bolnavi se fac bine pentru simplul motiv ca au incredere in rezultatele terapiei cu ajutorul cristalelor. Desigur, nu e numai atat. Studii recente arata, fara dubiu, ca un cristal bine taiat poate sa concentreze curgerea particulelor incarcate energetic. Si, pentru cine se indoieste, o simpla rasfoire a documentatiei aparatelor laser ar putea fi un argument.

Citeste articolul integral Energia cristalelor si terapia cu pietre pretioase in Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *