Evadari din gradinile zoologice demne de filmul „Madagascar”

0
367

Metodele de evadare sunt extrem de variate, de la sapatul gropilor pe sub garduri la iesitul direct pe usa.evadare de la zoo

Animalele de la gradinile zoologice au reusit sa evadeze in cele mai ciudate feluri.

In filmul de animatie „Madagascar”, un grup de animale fuge de la zoo New York in salbaticie. Leul Alex este ajutat de girafa Melman, de hipopotamul Gloria si sunt urmati de alti prieteni necuvantatori – deja celebrii pinguini.

Credeati ca este doar un scenariu animat, insa, si animalele reale sunt in stare de astfel de escapade.

Akea, un ghepard, s-a catarat pe un gard electric solar de 2,5 metri, in timpul unei scurte defectiuni. Din fericire, ghepardul a fost prins dupa ce a fost zarit de un baietel de 9 ani care se juca in gradina.

O haita de caini salbatici asiatici au ros gardul custii lor. Unii din ei au fost gasiti imediat, altii s-au plimbat cateva zile prin Canterbury, Marea Britanie.

Un lup a ros si el gardul, s-a strecurat pe sub poarta de la zoo (Devon, Marea Britanie) si si-a gasit libertatea.

Un wallaby, din aceeasi gradina zoologica, a iesit pur si simplu pe usa, dupa ce aceasta a fost lasata deschisa. Wallaby-ul s-a bucurat de viata pe campie doar cateva zile.

Un bizon a reusit, in mod incredibil, sa se strecoare pe sub gardul custii sale. Asta a fost tot, insa, intrucat nu a mai reusit sa iasa si din zoo.

„Animalele sunt foarte descurcarete si profita de orice situatie”, a declarat Chris Newman, expert in specii exotice.

De cele mai multe ori, ingrijitorii se pregatesc pentru astfel de situatii in timpul unor scenete. Unul din ei se preface animalul evadat, iar ceilalti incearca sa-l prinda.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.