Fara deseuri electronice si electrice

Timp de o saptamana in Oradea au functionat sase centre de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Pana maine la orele pranzului, punctele fixe de colectare sunt aplasate in Nufarul – parcarea din fata magazinului Lotus Market, intersectia str. M. Kogalniceanu cu str. Sucevei, intersectia str. Mestesugarilor cu str. Onestilor, str. Matei Corvin (langa zona de blocuri), parcarea de langa Spitalul Clinic de Copii si la intersectia str. Razboieni cu str. Stefan Zweing….
Deseurile electronice puteau fi duse la cele sase centre de colectare in perioada 29 octombrie – 3 noiembrie 2007, in cadrul campaniei nationale de constientizare a populatiei si de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in municipiul Oradea. “Conform planului national, pana la sfarsitul anului 2007 trebuie colectate 3 kg de DEEE / cap de locuitor. Aceasta ampla actiune de colectare se doreste a fie un exemplu pozitiv pentru celelalte orase cat si in mediul rural”, a declarat Calin Mocan, directorul APM Bihor. Centrele de colectare pentru DEEE au fost realizate prin colaborarea Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor cu Primaria municipiului Oradea. Pe durata campaniei operatorii de salubritate RER Ecologic si Urbana au avut obligatia de a colecta deseurile de echipamente electrice si electronice de la populatie si de a le transporta la cele sase puncte fixe de colectare. In cadrul acestei campanii au fost editate 3.000 de afise publicitare care au fost distribuite prin intermediul asociatiilor de proprietari si a institutiilor de invatamant din municipiul Oradea.

Sursa: Contrast Online

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente