Festivalul Body Mind Spirit 2011
Festivalul Body Mind Spirit 2011

Deschiderea inscrierilor la Festivalul Body Mind Spirit

Festivalul Body Mind Spirit, aflat la cea de-a VI-a editie, isi anunta cu acest prilej perioada in care se va desfasura anul acesta: 1-3 Aprilie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti. Totodata, incepand cu 1 februarie 2011, perioada de inscrieri a expozantilor incepe printr-o oferta unica.

Despre Body Mind Spirit

Cea mai completa manifestare dedicata unui stil de viata, in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet :

 • Produse Naturiste, Remedii Naturale, Suplimente Nutritive;
 • Medicina Naturista, Terapii Naturiste;
 • Mancare Naturala;
 • Cosmetice, Produse de ingrijire personala, arta;
 • Cadouri, Bijuterii, Decoratiuni Interioare si Artizanat;
 • Echipamente si aparatura pentru Sanatate;
 • Welness si Spa;
 • Tehnici de Relaxare si Meditatie;
 • Carti, Reviste, Cadouri;
 • Educatie si Dezvoltare Personala;
 • Masaj, Fitness, Aerobic, Dans, Sport;
 • Ikebana, Feng-Shui, Bioritm, Astrologie;
 • Psihologie, psihoterapie, coaching;
 • NLP, Reiki;
 • Muzica de relaxare;
 • Seminarii dezvoltare personala, Demonstratii artistice;
 • Si nu numai! Pentru lista completa, click aici!

Evenimentul este la a 6-a editie, fiecare din acestea bucurandu-se de succes la public din ce in ce mai crescut. Acest lucru se datoreaza faptului ca a fost conceput ca un festival interactiv si complex, plin de vitalitate, in cadrul caruia se reunesc obiecte si activitati diversificate, cu unicul obiectiv de a unii toate aspectele unei vieti complete si sanatoase sub un singur acoperis.

Pentru mai multe detalii puteti vizita siteul dedicat evenimentului, www.bodymindspiritfestival.ro

Incepand cu data de 1 Februarie 2011, firma organizatoare a inceput perioada inscrierilor expozantilor. La fel ca anii trecuti, acestia beneficiaza de o reducere considerabila daca se inscriu din timp, anul acesta data limita pentru oferta fiind 1 Martie 2011. Noutatea acestui an consta in metodele mult mai variate de promovare si preturile speciale ale acestora in cazul celor care expun in cadrul Body Mind Spirit Festival. Detaliile despre inscriere se pot obtine de pe siteul firmei organizatoare: www.mhmedia.ro.

“In acest an de rascruce pentru fiecare dintre noi, am dorit sa venim in intampinarea expozantilor cu o oferta unica, foarte variata si accesibila pentru orice tip de companie, de la multinationale, pana la firme de familie, care doresc sa schimbe in bine o parte a vietii romanilor. Am certitudinea ca editia 2011 a Body Mind Spirit Festival va fi una cu adevarat benefica pentru fiecare participant care calca pragul Salii Palatului in perioada 1-3 aprilie, fie el expozant sau simplu vizitator” a declarat Florin Chirca, Managerul de Vanzari al firmei organizatoare.

Festivalul Body Mind Spirit este, daca nu primul, atunci cel mai cautat eveniment de profil din Romania care celebreaza viata intr-un tot unitar: trup, minte si suflet. Si asta nu degeaba, ci datorita calitatii acestuia si a structurii sale unice. Festivalul promoveaza o viata echilibrata pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest tel Festivalul este structurat pe trei planuri principale: expozitie cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala si manifestari artistice si sportive.

Impletind cu voiosie si eleganta domenii din cele mai diverse, de la cosmetice sau lumanari parfumate pana la astrologie, psihologie si NLP, Festivalul reuseste sa adune sub un singur acoperis zeci de mii de persoane. Iar numarul crescand de vizitatori nu arata decat faptul ca, dupa fiecare an, oamenii devin din ce in ce mai interesati de a se reintoarce catre ei insisi.

“Ne-am incapatanat sa nu excludem anumite domenii doar pentru ca par ciudate pentru unii. De cele mai multe ori, astfel de domenii ne releva niste adevaruri in concordanta cu religia noastra si, mai presus de toate, ne invata obiceiuri sanatoase”, a declarat Mihaela Popa, Director General al firmei organizatoare MH Media Solution, si psiholog al Cabinetului Body Mind Spirit.

In fiecare an, vizitatorii Festivalului Body Mind Spirit vin plini de speranta si motivati sa schimbe ceva in viata lor. Devine o traditie ca primavara, odata cu inmugurirea pomilor, sa inmugureasca in fiecare din noi o dorinta de viata, de viata sanatoasa, plina de bucurie, vitalitate, frumusete si intelepciune.

Persoana de contact:

Daniela Cristea

PR Coordinator MH Media Solution

Tel: +4 021 411 73 95

Mobil: +4 0726.10.33.57

daniela.cristea@mhmedia.ro

www.mhmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here