Întâlnire de taină a membrilor Partidului Verde – filiala Alba, cu scopul reorganizării formațiunii
Oradenii, poftiti la Vara Verde

Pentru al doilea an consecutiv, Asociatia Ecotop organizeaza festivalul “Vara verde”, al carui scop este promovarea activitatilor in aer liber, dar in respect pentru natura. Astfel, intre 23 si 29 iulie, oradenii sunt invitati la fel de fel de evenimente, dedicate atat adultilor, cat si celor mai mici.

In prima zi a festivalului va avea loc un concurs de desene pe asfalt in Oraselul Copiilor, urmand ca marti sa se organizeze, in acelasi loc, un atelier de mestesugarit.

Miercurea, tot in Orasel, oradenii sunt provocati la o bataie cu apa, urmata de posibilitatea participarii la un atelier de confectionat zmee si moristi. Joi noapte, curiosii vor putea observa astrele cu telescopul din Cetatea Oradea.

Vineri e programat un tur al orasului pe biciclete, iar seara va fi dedicata, din nou, observarii astrelor. Sambata se va juca o piesa de teatru in aer liber in Cetate, iar duminica, pe tot parcursul zilei, amatorii vor putea traversa Crisul cu tiroliana, festivalul urmand sa se incheie cu un concert de chitara. Programul definitiv, cu orele fiecarei actiuni, urmeaza sa fie anuntat de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here