Fetesti, mai verde, mai curat!

Fetesti, mai verde, mai curat!

Primaria municipiului Fetesti, la initiativa domnului primar Gheorghe Catrinoiu, a demarat, pe 19 martie campania ”Fetesti, mai verde, mai curat!”. In cadrul acesteia vor fi reabilitate si modernizate strazile, trotuarele, mobilierul urban si spatiile verzi. Directia de Administrare a Domeniului a executat in perioada 19 – 23 martie, urmatoarele lucrari: Montare cabine stasii autobuz in cartierul Fetesti Oras; Amenajare platforme inchise de gunoi menajer pe strada Anghel Saligny; Revopsirea gardului protector zona mediana strada Calarasi; Toaletarea si elagajul pomilor; Varuirea bordurilor si a pomilor strada Banatenilor; Reamenajarea spatiilor verzi in cartierul Fetesti Oras (lucrare inceputa pe 20 martie);

De asemenea, in saptamana 26 – 30 martie, lucratorii DADP vor continua planul de lucrari dupa cum urmeaza: Montare mobilier urban in cartierul Fetesti Oras; Amenajarea platformelor inchisede gunoi menaje pe strada Banatenilor; Revopsirea gardului protector zona mediana strada Calarasi: Toaletarea si elagajul pomilor; Varuirea bordurilor pe strada Calarasi si pe strada Promenadei; Reamenajarea spatiilor verzi in cartierul Fetesti Oras; Plantare flori si material dendrofloricol in cartierul Fetesti Gara.

Primarul municipiului Fetesti, domnul Gheorghe Catrinoiu, face un apel catre toti cetateni municipiului Fetesti sa nu distruga spatiile verzi, materialul dendrofloricol, mobilerul urban si sa pastreze curatenia localitatii. In acest sens vor fi montate si avertizoare.
„Totodata, daca sunteti martorii unei actiuni de distrugere a spatiilor verzi, materialului dendrofloricol si a mobilerul urban sesizati in cel mai scurt timp Politia Locala la numarul de telefon 0733 / 449.900”, a mai precizat edilul Fetestiului.
Conform HCL 62 / 09.10.2008 completata de HCL 37 / 31.03.2010 pentru distrugere amenzile sunt cuprinse intre 200 si 1000 de lei pentru persoanele fizice si intre 500 si 2000 de lei pentru persoanele juridice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente