Ora Pamantului Constanta

  0
  377
  Ora Pamantului Constanta
  Ora Pamantului Constanta

  ONG Mare Nostrum are deosebita placere de a va invita la evenimentul Ora Pamantului 2012 (Earth Hour) ce va avea loc sambata, 31 martie, intre orele 20.30 -21.30, in Parcul Primariei, intrarea de pe Bd-ul Ferdinand.
  Ora Pamantului este un eveniment international anual ce reuneste milioane de oameni din intreaga lume, intr-un demers care sa produca schimbarea mentalitatii asupra mediului inconjurator, respectiv reducerea consumului de energie.
  Anul acesta, Mare Nostrum a pregatit tuturor constantenilor un spectacol feeric de peste 5000 de lumanari ce vor lumina aleile parcului, dansuri cu foc si percutie live.
  Evenimentul se adreseaza atat persoanelor fizice si juridice cat si institutiilor publice care sunt invitate sa stinga luminile si sa decupleze echipamentele electronice aflate in stand-by timp de o ora, pe data de 31 martie, intre orele 20.30 -21.30.
  In speranta ca ne veti fi alaturi,
  Va asteptam cu drag!

  Parteneri media:
  Litoral TV, Radio Constanta, Constanteanul.com, cotidianul Alb Negru, Agentia de presa Infostar, Cotidianul E–reporter.ro, Observator de Constanta, Mesager de Constanta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.