Fostul sef al Garzii de Mediu a ARBDD nu-si gaseste locul. Il cauta tot… prin Rezervatie

Fostul sef al Garzii de Mediu a ARBDD nu-si gaseste locul. Il cauta tot… prin Rezervatie
Fostul sef al Garzii de Mediu a ARBDD nu-si gaseste locul. Il cauta tot… prin Rezervatie

Cat a fost PDL-ul la Putere, Costel Ifrim a fost sef peste comi­sarii de Mediu din Rezervatie. Bine, mai putin bine, sau rau, despre cum a gestionat situatia braconajului de pe intinsul baltii, cat timp a fost Ifrim prim comisar al Garzii de Mediu a ARBDD, nu se va afla probabil nicio­data, in vreun raport de acti­vitate pe timpul mandatului sau. A fost destul, insa, un caz facut public inca din 2011, cand in plasa politis­tilor de la Circulatie au picat chiar doi comisari de Mediu, prinsi cu stu­rioni in portbagaj. De atunci si pana in zilele noastre a trecut destul timp, suficient cat dosarul cu care se mandrea Politia ca l-a intocmit, sa fie musamalizat.

In ciuda faptului ca, la autosesizare, dosarul comisarilor cu sturioni a fost preluat spre instru­mentare, de la Parchetul local, la Par­­chetul judetean. Acolo s-a ingropat. Cu calculatoarele sigilate de la Garda cu tot. Astfel se face ca sefului Ifrim „i-a iesit”. Si-a protejat eficient si pana la capat subordonatii favoriti, doar din simplul motiv ca erau „cei mai buni”, in opinia lui. Acum ca mau­rul si-a facut treaba, maurul trebuie sa plece. A plecat dupa ce PDL-ul, care l-a instalat acolo sef, a pierdut Puterea, iar noii veniti la Putere l-au „plimbat” ba pe la Covasna, ba pe la Galati, tot prin zona de Mediu, pentru ca in final sa fie intors acasa la Tulcea; in aceeasi Garda de Mediu pe care a condus-o, acum pe functie de executie. Si ca orice sef care isi pierde scaunul, Ifrim nu-si gaseste deloc locul printre colegi.

La mana lui Bratfanof

Fostul prim comisar al Garzii de Mediu vrea tot in Rezervatie. Incearca un transfer de la Garda de Mediu la ARBDD, daca tot s-a specializat in zone umede. Nu la APM, nu la „Mediu” de prin alte judete. Musai la ARBDD. Ce i s-o da, intelegand ca printr-un post obtinut aici, fostul prim comisar de Garda de Mediu se va fi scapat de frustrarile care il macina. Asta, daca si Guvernatorul Deltei, Eduard Bratfanof, il va intelege.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,534FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente