Garda Naţională de Mediu a efectuat 3.834 de inspecţii în domeniul controlului poluării
Intr-o singura ora, comisarii Garzii de Mediu au impartit amenzi in valoare de peste un miliard de lei comerciantilor care au aruncat gunoaie la intamplare pe litoral

Romanii care vor evada la malul marii in acest weekend nu vor mai face plaja intre gunoaie. Comisarii Garzii de mediu au facut… curatenie pe litoral.Intr-o singura ora le-au impartit amenzi in valoare de peste un miliard de lei comerciantilor care au aruncat gunoaie la intamplare.

Turistii care s-au bronzat in Mamaia i-au ingropat in plangeri pe inspectorii garzii de mediu in ultima perioada. Toti erau nemultumiti de mizeria din Statiune. Ieri, reprezentantii statului au mers in control si au descoperit munti de gunoaie la doi pasi de apa marii.

Inspectorii garzii de mediu au descoperit ca administratorii localurilor nu-si facusera curatenie nici macar in acte. Cei mai multi nu au fost in stare sa prezinte documentele de predare a deseurilor. Inspectorii le-au lasat ragaz pana astazi sa prezinte aceste acte. Daca nu o vor face vor ramane cu mai putini bani in conturi.

Angajatii garzii de mediu au dat in timpul controlului de ieri amenzi in valoare de peste un miliard de lei vechi. Si au promis ca vor continua sa faca astfel de actiuni pentru ca turistii sa nu mai fie nevoiti sa faca plaja printre gunoaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here