Gradinita Verde pentru gradinita P.P. 2 din Reghin

0
582
Grădiniţa Verde pentru grădiniţa P.P. 2 din Reghin
Gradinita Verde pentru gradinita P.P. 2 din Reghin

Gradinita cu Program Prelungit numarul 2 din Reghin a castigat de curand un proiect de reabilitare din partea MOL Romania intitulat Gradinita Verde.

In data de 1 august a avut loc inaugurarea noului spatiu de joaca al Gradinitei cu Program Prelungit nr 2 din Reghin, intr-un cadru festiv, unde au luat parte cadre didactice, copii, parinti dar si autoritatile locale, Maria Precup primarul municipiului Reghin si Daniel Gliga viceprimarul municipiului. Reabilitarea acestui spatiu de joaca a fost posibila datorita accesarii unei finantari nerambursabile din cadrul programului „Spatii Verzi – competenta Spatii Verzi Urbane” finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania si contributiilor substantiale ale partenerilor si colaboratorilor gradinitei.

MOL Romania desfasoara si programe de responsabilitate sociala, fiind una dintre companiile cel mai puternic implicate in astfel de actiuni si programe. In anul 2011 MOL Romania ofera 150.000 de euro pentru proiecte in cadrul programului „Spatii Verzi”, program destinat promovarii ariilor naturale protejate din Romania si reabilitarii, respectiv infiintarii spatiilor verzi urbane.

Fundatia pentru Parteneriat a fost infiintata in anul 1998 ca fundatie independenta si face parte din Parteneriatul pentru Mediu, care sprijina proiecte de imbunatatire a mediului si dezvoltarea comunitatilor in sase tari din Europa Centrala si de Est. Misiunea Fundatiei este sprijinirea imbunatatirii mediului si a dezvoltarii comunitatilor din Romania, contribuind astfel la formarea unei societati durabile, ce intareste valorile democratice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.