Romania poate deveni furnizorul de produse ecologice al Europei
Romania poate deveni furnizorul de produse ecologice al Europei
Green Pro - organizare workshopuri de tip focus-group

Proiectul Promovarea produselor verzi anunta organizarea a 12 seminarii pentru informarea producatorilor si distribuitorilor de produse verzi.

Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau in calitate de beneficiar coordonator al proiectului Promoting Green Products (LIFE+08/INF/RO/000507) Promovarea Produselor Verzi, finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea a 12 workshop-uri de tip focus-group pentru informarea partilor interesate din randul producatorilor si distribuitorilor de produse verzi.

Proiectul are drept obiectiv principal realizarea unei campanii de crestere a constientizarii in vederea promovarii productiei si consumului de produse verzi.
In aceasta directie, Camera de Comert si Industrie Bacau si Agentia Regionala de Protectia Mediului Bacau, parteneri in cadrul proiectului, au dat startul la organizarea de seminarii in vederea pregatirii partilor interesate asupra constientizarii chestiunilor legate de mediu pentru a determina o preferinta asupra produselor verzi.

Primul seminar desfasurat a fost dedicat producatorilor/distribuitorilor de produse electrocasnice, 12 participanti manifestandu-si interesul asupra tematicii concretizate in prezentarea beneficiilor financiare ale pietei produselor electrocasnice etichetate ecologic. Urmatorul seminar va avea loc in luna iulie si va fi destinat producatorilor/distribuitorilor din industria textila.

Tot pentru a veni in sprijinul producatorilor/distribuitorilor de produse electrocasnice verzi, fost elaborata prima brosura dedicata acestora, disponibila pe website-ul proiectului: www.greenpro.ub.ro
In paralel se vor organiza 4 seminarii dedicate autoritatilor publice privind achizitiile verzi.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta managerul de proiect: Prof.univ.dr. Gabriel Lazar (Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, lider de proiect), prin telefon 0234 542411 int. 129 sau prin formularul de contact din cadrul website-ul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here