GreenBiz Forum 2012

  0
  495
  GreenBiz Forum 2012
  GreenBiz Forum 2012

  GreenBiz Forum este evenimentul afacerilor verzi si al companiilor sustenabile. Vino sa afli provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing! Se prezinta cele mai reusite campanii si strategii de green marketing, norme si legislatie, practici de management, strategii PR si social media in comunicarea brandurilor sustenabile.

  GreenBiz Forum Face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma de media si un loc in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness sa acceseze informatii, sa interactioneze, sa poata comunica experiente legate de green business si green marketing. Aceasta include evenimente de business, un numar special Biz si o sectiune editoriala dedicata in cadrul revistei Biz.

  Ce aduce nou editia a 6a?

  In aceasta editie a forumului GreenBiz vei afla ca dezvoltarea durabila implica costuri, dar creaza pe termen lung un viitor. Iti vor confirma acest lucru companiile care, in ciuda dificultatilor de ordin economic, au investit in aplicarea acestor principii. Care este urmatoarea mare tehnologie verde? Cum poti folosi abordari IT eficiente pentru ecologizarea organizatiei tale? De ce energia regenerabila este cel mai hot topic al momentului? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ce-a de-a 6-a editie e GreenBiz incearca sa gasesca un raspuns.

  Dintre speakeri:

  • Virginia Otel, Communication Leader Garanti,
  • Andreea Mihai, Director de Marketing, Carrefour Romania
  • Alice Mihai, Business Development Director, ISRA Center

  PROGRAM

  09.00-10.00 Inregistrare

  10.00-11.30 Sesiunea I – Plus valoare in mediu

  Dezvoltarea durabila implica costuri, dar creaza pe termen lung un viitor. Companiile au inteles acest lucru si aplica aceste principii in filosofia generala de business, in ciuda dificultatilor economice.

  • Exista companii care aplica toate aceste standarde, iar un indicator in aceasta privinta este  FTSE4Good Index.
  • Care este urmatoarea mare tehnologie verde?
  • Abordari IT eficiente pentru ecologizarea organizatia dumneavoastra.
  • Standarde si reglementari guvernamentale pentru incurajarea ITul verde in Romania
  • Cloud computing – economisire de energie si reducere a amprentei de carbon

  11.30-12.00 Pauza de cafea

  12.00 – 13.30 Sesiunea II – Energia verde infloreste Romania

  Energia regenerabila este cel mai hot topic al momentului. Odata cu avizul favorabil al Comisiei Europene asupra legii 220/2008, proiectele din aceasta zona se vor inmulti si vor fi din ce in ce mai mult.

  Deja multe dintre companiile energetice prezente in Romania au investit in acest domeniu in ultimii ani peste 1 miliard de euro. Potentialul acestei piete este urias, avand in vedere planurile de a imbratisa tot mai mult energia verde.

  • aplicarea legii 220/2008
  • cum schimba energia verde Romania
  • ce inseamna energia regenerabila pentru consumato
  • energie alternativa in contextul: scumpirii gigacaloriei, unei noi metode pentru calculul pretului gazelor naturale, constructiei unui nou reactor la Cernavoda
  • smart meters, smart grid – viitorul tehnologic pentru o energie curata
  Howard Johnson Hotel

  BIZhttp://www.bizforum.ro/greenbiz6/


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.