Guma de mestecat Dipper – Mult zahar

0
508

Guma de mestecat Dipper plus este un produs cu profil nutritional dez-echi-librat, cu un exces de glucide rafinate, cu index glicemic ridicat, care agreseaza pancreasul en-do-crin.
guma de mestecat
Glucidele din compozitia produsului ii imprima acestuia o densitate e-ner-getica ridicata, a-ver-tizeaza prof. dr. Gh. Mencinicopschi. Mes-tecatul ex-cesiv de guma de-ter-mina o secretie ex-cesiva de sa-liva, ce poate avea e-fec-te ne-pla-cu-te asu-pra sistemului di-ges-tiv. Mai mult, aso–cierea cu fu-ma-tul poa-te creste no-ci-vitatea tigarii.

Pro–du–sul nu este in-dicat copiilor, supra-pon-deralilor, o-bezilor, celor cu sen-si-bili-tate a tractu-sului digestiv la di-fe-ri-tele componen-te ale produsului, ce-lor cu alergie la pro-teinele din lap–te.

Dia-beticii vor ti-ne cont de can-tita-tea de glucide adu-se de guma de mes-te-cat. Produsul con-tine proteine din lap-te, care pot fi alergene pentru anu-mi–te persoane.

Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala, acidifiant acid citric E330, emulgator: monostearat de gliceril, lecitina din soia E322: arome, proteine din lapte, co-loranti E162 rosu sfecla.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.