Guma de mestecat Dipper – Mult zahar

Guma de mestecat Dipper plus este un produs cu profil nutritional dez-echi-librat, cu un exces de glucide rafinate, cu index glicemic ridicat, care agreseaza pancreasul en-do-crin.
guma de mestecat
Glucidele din compozitia produsului ii imprima acestuia o densitate e-ner-getica ridicata, a-ver-tizeaza prof. dr. Gh. Mencinicopschi. Mes-tecatul ex-cesiv de guma de-ter-mina o secretie ex-cesiva de sa-liva, ce poate avea e-fec-te ne-pla-cu-te asu-pra sistemului di-ges-tiv. Mai mult, aso–cierea cu fu-ma-tul poa-te creste no-ci-vitatea tigarii.

Pro–du–sul nu este in-dicat copiilor, supra-pon-deralilor, o-bezilor, celor cu sen-si-bili-tate a tractu-sului digestiv la di-fe-ri-tele componen-te ale produsului, ce-lor cu alergie la pro-teinele din lap–te.

Dia-beticii vor ti-ne cont de can-tita-tea de glucide adu-se de guma de mes-te-cat. Produsul con-tine proteine din lap-te, care pot fi alergene pentru anu-mi–te persoane.

Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala, acidifiant acid citric E330, emulgator: monostearat de gliceril, lecitina din soia E322: arome, proteine din lapte, co-loranti E162 rosu sfecla.

Sursa: Jurnalul National

Articolul precedentAlimentele de tip “novel”
Articolul următorDeficit de emisii de CO2

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,343FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente