Gunoi menajer aruncat in judetul vecin

0
381

gunoiScandalul iscat din cauza celor 20 tone de gunoaie menajere si resturi de cauciucuri „rasarite” peste noapte in comuna Plopana, judetul Bacau, s-a stins ieri, dupa ce vinovatul a fost descoperit. Primarul din Plopana, Gheorghe Andries, reclamase ca maldarul de gunoaie cu care s-a trezit peste noapte provine de la SC Transurb SRL – o societate de transport calatori din Vaslui.

Conducerea firmei incriminate a recunoscut provenienta gunoaielor, dar a facut precizarea ca a platit societatea Nova Plast Vaslui pentru a transporta gunoiul la rampa ecologica din Negresti. De vina este insa soferul, care si-a luat nevasta si copiii cu masina plina ochi cu gunoi si au plecat la rude in Bacau.

In comuna Plopana a descarcat deseurile menajere, pe marginea drumului national, ca sa nu ajunga cu gunoi cu tot la rude. Numele soferului nu a fost divulgat, iar conducerea societatii Nova Plast Vaslui a trimis in comuna Plopana oameni de la o alta firma sa ridice gunoiul si sa il duca la rampa ecologica din Negresti.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.