Guvernul sud-coreean a cerut functionarilor sa „dea un exemplu” reducand consumul de energie pentru incalzire si sa poarte lenjerie de corp calduroasa

Guvernul sud-coreean a cerut functionarilor sa "dea un exemplu" reducand consumul de energie pentru incalzire si sa poarte lenjerie de corp calduroasa

Guvernul sud-coreean a cerut functionarilor sai si angajatilor societatilor publice sa „dea un exemplu” reducand consumul de energie pentru incalzire si sa poarte lenjerie de corp calduroasa, pentru a face economii, in contextul in care in tara se inregistreaza temperaturi glaciale.

Ministerul Economiei a cerut ca toate ministerele, intreprinderile si institutiile publice sa intrerupa alimentarea cu caldura de la ora locala 11.00 (4.00, ora Romaniei) si pana la pranz (5.00, ora Romaniei), si intre orele 17.00 si 18.00 (10.00-11.00, ora Romaniei), potrivit unui plan de urgenta in vederea economisirii de energie.

In cladirile guvernamentale, temperatura interioara trebuie sa fie sub 18 grade, iar angajatii si functionarii sunt incurajati sa poarte lenjerie calduroasa pentru a se proteja de frig, a adaugat ministerul.

„In birouri este mai degraba frig, avand in vedere temperaturile recomandate. Functionarii, fie ca li se recomanda sau nu, vor ajunge sa poarte lenjerie” de corp foarte calduroasa, a declarat luni un oficial din cadrul unui minister, Roh Keon-Ki.

Unii oficiali vor supraveghea nivelul temperaturii din cladiri, cu scopul respectarii consemnelor, a adaugat el.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente