Hiena de la Animal X a fost muscat de un caine

Serban Copot vrea sa propuna o lege prin care cei care hranesc cainii vagabonzi sa poata fi dati in judecata de victimele atacurilor.Animal X

Hiena, de la Animal X, a fost muscat de un caine! Solistul trupei pop spune ca nu e la primul incident de acest gen si vrea sa propuna o lege prin care cei care hranesc cainii vagabonzi sa poata fi dati in judecata de victimele atacurilor.

„Am fost intr-adevar atacat de o haita de vreo 10 catei, dintre care unul chiar a muscat, sunt obisnuit cu lucrul asta pentru ca umblu cu bicicleta de vreo 3 ani, incerc sa incurajez mersul pe 2 roti prin Bucuresti (…) Asta e viata, am ajuns la spital ca trebuie sa iti faci si injectia”, a declarat Serban Copot.

Cum in prezent in Capitala sunt peste 100.000 de caini vagabonzi, solistul formatiei Animal X, poreclit Hiena, a gasit solutia pentru ca cei muscati de ciini sa nu plateasca din propriul buzunar injectia si tratamentul medical.

„Reprezinta o amenintare la siguranta noastra, nu ca vreau sa ma vait, opinia asta o am dintotdeauna, sunt un iubitor al animalelor dar consider ca trebuie luate niste masuri (…) Trebuie facuta o modificare de lege, cel care il hraneste trebuie sa si plateasca procesul pe care il intenteaza cel care a fost muscat”, a mai spus Hiena.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *