Hotel de sapte stele pentru caini

0
312

Un centru modern, care le ofera patrupedelor conditii de lux, se va deschide maine in comuna Recea, la sapte kilometri de Baia Mare. Proprietarii platesc opt euro pe noapte pentru ca animalele de companie sa fie ingrijite in cadrul complexului „Gini House”.hotel pentru animale

Complexul canin „Gini House” se intinde pe o suprafata de 1,3 hectaresi are pensiune pentru caini, scoala de dresaj, precum o clinica veterinara dotata cu aparatura unica in Romania. A beneficiat de o investitie de un milion de euro, iar proprietarii pot sa-si lase cainii la hotel pentru doar opt euro pe noapte. Complexul a fost construit dupa un proiect cumparat din Anglia si proprietarii care-si lasa la hotel animalele de companie le pot vedea pe Internet de oriunde din lume, pentru ca exista camere video. Deschiderea oficiala a stabilimentului este programta maine, la ora 15.00.

Idee importata din Anglia

Ideea de a construi o pensiune pentru caini i-a venit proprietarului, un om de afaceri baimarean. „Cum poate sa-ti schimbe un caine viata.. Eu am 18 caini, toti campioni, 11 teckeli si sapte dobermani, care sunt socotiti membri ai familiei”, a precizat Majoros Csaba. A vrut initial sa faca o pensiune de caini si o scoala de dresaj. „Este bulversant pentru un caine sa fie plimbat de acasa la dresaj si invers. Trebuia sa asigur si cazare, dar pentru asta aveam nevoie si de un cabinet medical. Cum in Transilvania nu exista o clinica veterinara cu permanenta, am decis sa fac si asta”, a explicat Majoros. S-a documentat pe Internet si a vazut proiecte similare in Statele Unite ale Americii si in Anglia. „Am achizitionat proiectul de la o firma specializata in elaborarea de proiecte pentru pensiuni canine”, a spus acesta.

Loc pentru 49 de caini

Asa s-a nascut „Gini House”, care se intinde pe o suprafata de 1,3 hectare de teren, are o zona interna de 300 de metri patrati si o zona acoperita, de 600 de metri patrati. Poate gazdui 49 de catei in boxe individuale, cu doar 8 euro pe noapte, suma careia i se adauga costurile pentru hrana, asigurata tot de „Gini House”. De asemenea, proprietarii pot sa aduca mancarea de acasp. Mai mult, pentru ca boxele sunt dotate cu camere video, proprietarii isi pot vedea animalele la orice ora pe Internet.

Clinica unica in tara

In cadrul complexului este functionala deja o clinica veterinara dotata cu aparatura de ultima ora, unica in tara. „Avem patru medici veterinari care asigura permanenta, iar un animal bolnav care este adus la noi beneficiaza in cel mai scurt timp de toate analizele, de operatie si chiar de tratament”, a subliniat Majoros. Spitalul este dotat cu echipament digital de radiologie, similar cu cel de la Bucuresti, de la Facultatea de Medicina Veterinara, dar si cu cu echipamente de laparoscopie si artroscopie, unice la nivel national.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.