Iasi: Centre de colectare selectiva pentru becuri

Colectarea deseurilor se face selectiv

Iesenii vor putea colecta selectiv deseurile provenite din becuri si din surse de lumina compacte si liniare, precum neoanele.

Gunoiul iesenilor, dat la reciclat cu mana (FOTOGALERIE)

Astfel, in fiecare centru de cartier din oras iesenii vor putea gasi cate un recipient pentru colectarea selectiva. Aceasta activitate reprezinta o initiativa pilot desfasurata in cadrul campaniei IaSi Recicleaza, ajunsa la editia a cincea.

In functie de feedback-ul primit din partea iesenilor campania va fi extinsa in mai multe locuri, astfel incat la nivelul orasului sa poata fi creat un cadru coerent de colectare selectiva.

Primarii, repetenti la colectarea selectiva a deseurilor. Delasarea edililor ar putea costa scump Iasiul

“Deseurile provenite din echipamentele electrice, electronice si electrocasnice reprezinta o sursa ireversibila de poluare a mediului. Desi Romania si-a asumat obligatia de a colecta anual 4 kg de astfel de deseuri pe cap de locuitor, statisticile nu sunt in favoarea noastra. Respectul fata de mediul inconjurator si oamenii din jurul nostru ne determina sa continuam campaniile de informare si constientizare”, a declarat Mihaela Girleanu, manager de proiect in cadrul Asociatiei Mai Bine.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,541FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente