Imagini incredibile din noul documentar Disney: Oceans.

0
1241

Earth, primul film din serie, a prezentat povestile a patru familii de animale din specii diferite. Pentru fiecare bilet cumparat la film, s-a plantat un copac.

Oceans, cel mai recent documentar al Disney, dintr-o serie de filme despre natura, va fi lansat pe 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pamantului. Studio-ul spera ca succesul documentarului sa fie la fel de mare ca cel al filmului precedent, Earth, care a incasat peste 100 de milioane de dolari.

Earth a fost lansat pe 22 aprilie 2009, tot de Ziua Pamantului. Compania Disneynature a promis atunci ca va planta cate un copac pentru fiecare bilet cumparat. Si s-a tinut de cuvant: a plantat aproape 3 milioane de arbori.

Documentarul de la Disneynature, Oceans, prezinta povesti spectaculoase din lumea subacvatica.

Un scufundator filmeaza o familie de meduze gigantice in apele din California.

In aceasta fotografie rara, un tipar isi scoate capul din nisipul de pe fundul oceanului. Aceasta specie de tipar este foarte fricoasa, iar daca il zareste cineva se ascunde instantaneu sub nisip.

O colonie de krill, niste creaturi micute asemanatoare crevetilor, arata deosebit de apetisant pentru balene, pisicile de mare, foci si rechinii balena. Exista si cateva specii de pasari care se scufunda pentru a se infrupta din krill.

1

2

Dugongul este un animal extrem de bland, ruda a vacii de mare si critic amenintat cu disparitia. Traieste aproape 70 de ani si locuia odata in apele din Pacificul de Sud si in Oceanul Indian. Acum se mai pot observa, extrem de rar, in apropiere de Australia.

Iguana marina este singura reptila care traieste complet sub ape. Daca credeti ca este urata, nu sunteti singuri. Si Charles Darwin simtea la fel.

Un fotograf devine un pic prea apropiat de un mare rechin, in timp ce pregateste documentarul.

4

5

6

Crabii paianjen din Australia sunt atat de multi, incat umplu tot ecranu.

Acesta ar putea fi unul dintre cei mai urati pesti din lume, denumit Sheepshead.

Focile Wedell par interesate de camera de filmat, poate chiar realizeaza ca sunt starurile unui mare film de la Hollywood. Acestea sunt cele mai sudice animale din lume.

O morsa a fost filmata intr-un moment emotionant alaturi de puiul sau.

7

8

9

10

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.