Imagini socante in videoclipul campaniei „Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!”

Imagini socante in videoclipul campaniei "Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!"
Imagini socante in videoclipul campaniei „Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!”

Imagini socante, cu un puternic impact emotional, in videoclipul campaniei „Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!”, lansata miercuri de Societatea Ornitologica Romana si Federatia Coalitia Natura 2000 Romania: mezzo-soprana Andreea Ilie, imbracata intr-o rochie imaculata, este impuscata pe scena in timpul unui concert.

Societatea Ornitologica Romana si Federatia Coalitia Natura 2000 Romania lanseaza astazi campania „Opreste barbaria, Salveaza ciocarlia!” ca reactie a societatii civile din Romania la masacrul pasarilor ce poate fi declansat de noua forma propusa a Legii Vanatorii aprobata de Camera Deputatilor la sfarsitul lunii februarie.

In videoclipul campaniei, mezzo-soprana Andreea Ilie, care intruchipeaza ciocarlia romaneasca, specie pe care de disparitie din cauza vanatorii si braconajului, este impuscata in timp ce canta pe scena.

Initiatorii campaniei „Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!” au lansat si o petitie pentru oprirea proiectului de lege in forma propusa.

Vanatoarea pe terenurile proprietate privata fara acordul proprietarilor, majorarea perioadei de vanatoare pentru anumite specii de pasari cu pana la trei luni si deschiderea vanatorii de pasari in randul strainilor sunt principalele modificari aduse de proiectul de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *