Impadurire in fond forestier

0
402
Din toamnă, transporturile de lemn vor putea fi monitorizate pe smartphone
Impadurire in fond forestier

Institutia Prefectului – Judetul Mures si Directia Silvica Mures impreuna cu Garnizoana Targu-Mures, Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Col. Sabin Motora” Mures, Gruparea Mobila de Jandarmi Targu- Mures, Inspectoratul Judetean de Politie Mures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Horea” Mures, Inspectoratul Scolar Judetean Mures, Primaria Ludus si Primaria Cuci organizeaza vineri, 6 aprilie 2012 o actiune de impadurire in fond forestier a unei suprafete de 1,5 ha de teren in localitatea Cuci, judetul Mures.

Evenimentul la care vor participa peste 200 de persoane se inscrie intr-o ampla actiune de impadurire organizata in judetul Mures, cu prilejul Lunii Padurii.

Plecarea din Targu-Mures a fost programata pentru ora 9.00, punctul de intalnire fiind Sala Polivalenta din Targu-Mures.

Cei care doriti sa mediatizati actiunea si intentionati sa va deplasati la Cuci, aveti la dispozitie un microbus, care va pleca la ora 9,00 de la Sala Polivalenta. Masina se intoarce in oras atunci cand decideti ca ati finalizat materialele.

Daca doriti sa dati si voi o mana de ajutor, avem pregatite unelte de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.