In Republica Moldova se va desfasura un maraton „verde”

În Republica Moldova se va desf??ura un maraton „verde”
In Republica Moldova se va desfasura un maraton „verde”
In Republica Moldova se va desfasura un maraton „verde”

In Moldova se va desfasura un eveniment sportiv de amploare – „Green Run”, care se afla deja la a doua editie. In cadrul actiunii vor fi organizate competitii la alergari, caiac, ciclism, marsuri turistice, concerte si evenimente de agrement in aer liber.

Maratonul „Green Run” se va desfasura in perioada 7-8 iunie pe malul pitoresc al Nistrului, linga localitatea Tarasova, raionul Rezina.

Programul evenimentului include competitii la alegare pe distante de 500 m, 10 si 20 km, ciclism pe distante de 3 km, 30 km si 60 km pentru diferite categorii de virsta, precum si o cursa de 8 km cu caiacul.

Anul trecut, la competitii au participat 200 de persoane, iar anul acesta se asteapta o participare mult mai masiva.

Participantii si spectatorii se pot deplasa la locul desfasurarii competitiilor cu transportul personal sau pot beneficia de serviciile organizatorilor, care ofera, de asemenea, loc pentru innoptare in casele localnicilor, masa, ghid pentru plimbari in pesterile locale si multe altele.

Pentru informatii suplimentare si inregistrare accesati site-ul www.explore-moldova.md sau sunati la numarul de telefon 069258006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *