In Sectorul 1 continua campania de colectare a deseurilor electrocasnice

In Sectorul 1 continua campania de colectare a deseurilor electrocasnice

Primaria Sectorului 1 si firma Romprest – prestatorul serviciului de salubritate din aceasta zona administrativa, in colaborare cu Asociatia „Environ”, continua campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE).

Astfel, duminica, cetatenii Sectorului 1 pot depozita in fata imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, masinile de spalat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupa inutil spatiul in locuinte. Toate deseurile vor fi ridicate gratuit de firma Romprest. Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate in vederea tratarii lor ecologice, valorificarii si reciclarii in conformitate cu legislatia europeana de mediu.

Primaria Sectorului 1 solicita locuitorilor sa nu arunce, alaturi de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de constructii.

Administratia locala a lansat, inca din martie 2008, un program de colectare gratuita a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice. Locuitorii Sectorului 1 s-au putut debarasa de aparatura nefolositoare: monitoare de calculator, televizoare, aparate de radio, frigidere, masini de spalat etc.

Pana in prezent, Primaria Sectorului 1 a colectat peste 200 de tone de deseuri EEE. Numai in cursul anului 2011 locuitorii Sectorului 1 s-au debarasat de peste 30 de tone de echipamente electrocasnice vechi care le ocupau inutil spatiul din casa.

Administratia locala a Sectorului 1 desfasoara in a doua duminica a fiecarei luni campania ”Scoate-l in strada”. Informatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 021/668.10.50 si 021/9460 – dispecerat Romprest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *