Inca un pom

0
288

pomSunt foarte bucuros astazi am mai plantat un pom al treilea pe 2009, bucuria mea este cu atat mai mare cu cat pomii pe care i-am plantat sunt toti in Ploiesti (orasul meu natal) oras foarte afectat de poluare si cu spatii verzi din ce in ce mai mici si din ce in ce mai putine.Sper sa reusesc sa mai plantez vreo cativa pomi si in cativa ani sa ma bucur si de roadele pomilor plantati de mine. Insa cel mai mult mi-ar place sa conving cati mai multi oameni sa faca acelasi lucru ca si mine si impreuna sa facem ca aerul pe care-l respiram sa nu mai fie asa plin de noxe si substante otravitoare care ne afecteaza sanatatea si care ne fac mai vulnerabili.

Mi-as dori ca spatiile verzi si padurile sa redevina ce au fost acum cativa ani un fapt cotidian si sa nu ni se mai para un lucru senzational atunci cand gasim cativa metri patrati de iarba si un palc de pomi. Mi-e dor de padurile pe car, iresponsabilitatea unor oameni, le-au facut pasuni sau mai rau gropi de gunoi.

Poate sunt eu mai visator insa sper ca impreuna v-om reusi sa facem ca imprejurimile unde locuim, unde traim sa fie iarasi ce au fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.