Acasă Etichete Antene GSM

Eticheta: antene GSM

Radiatiile emise de antenele GSM nu sunt nocive. Asta sustin autoritatile

Autoritatile incearca din rasputeri sa apere telefonia mobila

Sanatatea, afectata de antene

Sute de consumatori din toata tara au reclamat problemele de sanatate cauzate de montarea antenelor de telefonie mobila in apropierea locuintelor. Totusi, in extrem de putine cazuri se iau masuri, iar acelea nu sunt respectate.

Antenele GSM, reclamate la Protectia Consumatorului

Antenele de telefonie mobila amplasate pe imobilele de locuinte pun in pericol viata si sanatatea locatarilor. In noiembrie anul trecut, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) a solicitat Oficiilor Judetene pentru Protectia Consumatorilor, Agentiilor Judetene pentru Protectia Mediului, Autoritatilor Judetene de Sanatate Publica, Comisariatelor Judetene de Mediu, precum si celor patru Institute de Sanatate Publica (Iasi, Bucuresti, Cluj, Timisoara) sa i se comunice numarul de sesizari privind antenele si releele GSM, pe care institutiile respective le-au primit in perioada 2004-2006.

Antene GSM plasate haotic

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a demarat prima campanie nationala de constientizare a pericolelor generate de utilizarea excesiva a telefoniei mobile si de amplasare haotica a antenelor GSM.

Rămâi conectat!

104,342FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente