Acasă Etichete Jimbolia

Eticheta: jimbolia

Recolte record obtinute prin fertilizare organica

Timisoara, 29 octombrie 2010. Reprezentantii Smithfield Ferme au participat in aceste zile, in comuna Jimbolia la recoltarea publica a unui lot martor...

Perdele vegetale de protectie

Smithfield Ferme planteaza in aceasta primavara 6.939 de tei si frasini in judetele Timis si Arad Timisoara, 18 martie 2009. In aceste zile, Smithfield Ferme...

Cutremur la Jimbolia!

Institutul National de Fizica Pamantului a anuntat ca la ora 18:45 s-a produs un seism cu magnititudinea 3,6 pe scara Richter, la adancimea de 19 kilometri.

Bucurestiul sade pe o comoara de ape termale

Nordul Capitalei sta pe o imensa salba de ape geo - termale, de 38 de grade. "Punga" de ape incepe de la Aviatiei si se intinde pana spre Otopeni, Balotesti, Moara Vlasiei si Snagov. Pe masura ce se departeaza de Capitala, apele sunt tot mai fierbinti, la Snagov, de pilda, ajung pana la 84 de grade. Nu se stie cat de mare este zacamantul, dar se banuieste ca ar avea miliarde de metri cubi de apa.

Ore de biologie la ZOO

Elevii din Timisoara ar putea merge sa invete despre animale si mediu la gradina zoologica unde Primaria intentioneaza sa construiasca o cladire multifunctionala.

Rămâi conectat!

104,166FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente