Acasă Etichete Topul poluatorilor

Eticheta: topul poluatorilor

Europa, liderul luptei impotriva incalzirii globale

Toate tarile lumii incearca sa reduca emisiile de dioxid de carbon, dar in fruntea luptei impotriva schimbarilor climatice se afla statele europene

Romania, pe locul 13 in topul poluatorilor europeni

Un site al producatorilor de energie arata ca Romania se situeaza pe locul 13 in topul poluatorilor din Europa, cu 34,5 milioane de tone de CO2 emise pe an. Pe primele locuri se afla Germania (356 milioane tone), Marea Britanie (212 milioane tone) si Polonia (166 milioane tone).

Romania, pe locul 13 in topul poluatorilor din Europa

Romania se situeaza pe locul 13 in topul poluatorilor din Europa, cu 34,5 milioane de tone de dioxid de carbon emise anual. Potrivit site-ului www.carma.org, pe primele locuri se afla Germania (356 de milioane de tone), Marea Britanie (212 milioane de tone) si Polonia (166 milioane tone). La nivel mondial, Romania se afla pe locul 33.

Consumul de energie creste poluarea globala cu dioxid de carbon

Daca guvernele nu-si vor schimba politicile energetice si cele pentru importurile de petrol si gaze, atunci emisiile de gaze vor creste incontinuu pana in 2030, iar temperaturile se vor mari cu 5-6 grade, arata raportul de energie pe 2007 dat publicitatii recent de Agentia Internationala pentru Energie.

Rămâi conectat!

104,542FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente