Inscrieri pentru Salonul „Energii Regenerabile si Alternative” 2012 si Salonul Inventatorilor 2012
Inscrieri pentru Salonul „Energii Regenerabile si Alternative” 2012 si Salonul Inventatorilor 2012

Camera de Comert si Industrie Maramures va organiza, in perioada 24 – 25 mai, la Centrul Instruire si Marketing de pe Aleea Expozitiei din Baia Mare, doua evenimente importante pentru comunitatea de afaceri din Maramures. Este vorba despre Salonul „Energii Regenerabile si Alternative” 2012 si Salonul Inventatorilor 2012.  

Obiectivele Salonulului „Energii Regenerabile si Alternative” 2012 sunt:
– a promova firmele de profil; a prezenta publicului larg o gama variata de echipamente si tehnologii de producere a energiei regenerabile;
– a informa publicul larg, dar si specializat, privind legislatia in domeniul energiei regenerabile, avantajele utilizarii acestui tip de energie, dar si a programelor de finantare in domeniu;
– a influenta factorii decizionali – din domeniul legislativului, dar si executivului – pentru ca legislatia in domeniul energiei regenerabile sa permita evolutia optima a pietei autohtone de energie regenerabila.

Tematica editiei din acest an va include sectiunile Energia Solara, Pompe de Caldura, Biogaz, Energia din lemn si Hidroenergie.

Salonul „Energii Regenerabile si Alternative” 2012 va fi organizat pe mai multe nivele:

  • Expozitie cu vanzare care va reuni in standuri companiile din domeniul energiei regenerabile
  • FORUM – DEZBATERE in cadrul caruia vor fi organizate:  prezentari de solutii tehnice in domeniul energiei regenerabile; sesiuni de informare privind legislatia actuala si programe de finantare in domeniul energiei regenerabile
  • Bursa de afaceri

Parteneri: Energie Solara – SC Fascyno Impex SRL; Pompe de Caldura: IPD-Tec

Salonul Inventatorilor 2012
Partenerul in organizarea acestui eveniment este Societatea Inventatorilor din Romania (SIR), Filiala Maramures. Organizarea acestui targ de inventii in Baia Mare este si un prilej de evaluare a potentialului inovativ si, totodata, un bun prilej de a expune idei si brevete pe sau de intalnire cu inventatorii si inventiile acestora din diferite domenii.

Lista cu inventatorii si inventiile care vor participa in acest an este disponibila pe site-ul www.ccimm.ro. 

Toti cei interesati sunt invitati sa se inscrie la aceste evenimente. Informatii suplimentare pot obtine la telefon 0262-221510 sau de pe www.ccimm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here