Instalatia de racire a minei Aninoasa vanduta la fier vechi

0
296

ANINOASA – Trei tineri, dintre care unul minor, au fost prinsi in noaptea de 7/8 octombrie, de politistii din orasul Aninoasa in timp ce incercau sa vanda unui centru de colectare subansambluri de la o instalatie de compresoare care a apartinut fostei E.M. Aninoasa, transmite corespondentul AMOS News.

„Cei trei au furat vane, instalatia de racire si compresoare in cantitate de 392 de kilograme. In noaptea de 5 spre 6 octombrie, acestia au patruns in incinta minei Aninoasa, la putul Sud, au dezmembrat bunurile de la instalatie, dupa care le-au ascuns in tufisuri, in zona Valea Piscului. Dupa aceea, in noaptea de duminica spre luni, au incercat sa vanda ceea ce au furat”, a declarat, pentru AMOS News, Nicolae Airinei, comandantul Politiei Aninoasa.

Celor trei li s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fiind pasibili de o pedeapsa intre 5 si 15 ani. Totodata, Airinei a precizat ca va fi instiintat Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Hunedoara, pentru a fi luate masuri cu privire la minorul implicat in furt.

Sursa: www.huon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.